Connect with us
Horoscop saptamanal Minerva

Știri

Horoscop saptamanal Minerva 4-10 iulie 2016. Scorpionii atrag banii

Berbec

Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic. Acum, par sa fi intrat intr-un circuit spiritual care le va pune in fata niste oglinzi in care se vor vedea asa cum sunt in realitate. Nu este cazul sa se implice prea curand intr-o relatie. Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. Sentimentele si afectiunea vor fi supuse unor teste pentru a-si da seama pe ce se sprijina relatia lor. Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. Profesional, sunt tensiuni, mai ales acolo unde cuplurile lucreaza impreuna. Cei tineri accepta greu subordonarea. Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. Financiar, Berbecii nu stau prost, dar se pot confrunta cu probleme legate de tensiune care sa ii duca la spital.

Taur

Pare sa fie o saptamana cu ghinion pentru Tauri. Fie sunt probleme de sanatate, fie pierd o persoana draga, fie se poate pierde locul de munca. Va fi o perioada destul de incarcata. Acum, Taurii pot decide sa divorteze, iar altii sunt in proces de divort si vor afla lucruri pe care nu le banuiau despre ei si care vor fi spuse tocmai de prieteni. Zile dure 4 si 5 iulie. Alti Tauri isi pot pierde mama sau bunica. ZIle grele 5, 6 si 7 iulie. Profesional, lucrurile par sa o ia razna din cauza unui coleg mai tanar sau din cauza unui sef care vrea sa isi impuna punctul de vedere. Discutiile vor avea o latura agresiva ce se pot termina cu desfacerea contractului de munca sau cu o penalizare. Taurii se vor confrunta cu oameni diabolici si care doresc indepartarea lor de la un loc de munca. Atentie la zilele de 6 si 7 iulie. Cei care nu au un loc de munca pot gasi unul pe 7 iulie. Nici financiar, lucrurile nu stau bine, dar Taurii vor sti sa economiseasca fiecare leu pentru a supravietui. Este posibil sa revina unele probleme de sanatate pe care le credeau rezolvate sau sa afle ca trebuie sa se supuna unor operatii. Pentru ceilalti Tauri, problemele ar putea sa tina de raceli, caldura si extenuare.

Gemeni

Si pentru ei, atmosfera va fi in continuare tensionata. Gemenii trebuie sa fie prudenti in tot ceea ce vor face saptamana aceasta. Atentie la minciuni, pentru ca Gemenii vor fi prinsi cand o vor face. Totusi, vor sti sa iasa din incurcatura, dar cumva mirati ca tocmai lor li s-a intamplat asta. Atentie la zilele de 4 si 5 iulie. Cuplurile care se casatoresc nu trebuie sa lase pe nimeni sa le controleze soarta. Profesional, Gemenii stau inca bine, desi creativitatea lor este amenintata. Totusi, pot demara anumite actiuni. ZIle bune 4, 5 si 6 iulie. Financiar, Gemenii au cheltuit prea mult si a venit momentul sa echilibreze aceasta balanta. Doamnelor, atentia la racelile de tot felul si la plamani.

Rac

Pentru acesti nativi, lucrurile se asaza cum trebuie, si pentru ei lumea are surprize. Acum se pot pune in valoare numai cum ei stiu. Racii vor intelege ca viata trebuie traita la adevarata ei valoare. Probabil ca majoritatea Racilor vor pleca in concediu si se vor bucura de ce le ofera viata. Sa nu mire pe nimeni daca ei vor rememora multe amintiri. La serviciu nu vor fi obstacole pentru ei. Daca se iveste pe 5 sau 6 iulie un post la concurs, sa se prezinte fara teama. Financiar, Racii se intind mai mult decat le permite plapuma si de aici vin problemele. Sa nu mire nimeni daca nu le ajung banii. Va trebui multa chibzuiala. Ficatul sau fierea le dau batai de cap Racilor, care trebuie sa fie atenti la retentia de apa.

Citeste si:Loto horoscopul si cele mai norocoase numere pentru fiecare zodie

Horoscop arab. Afla ce zodie esti si care este punctul tau slab

Leu

Leii sunt remarcati si reusesc ce isi propun. Isi ling ranile provocate de iubire si nu numai. Decizia de a renunta la orgolii fara acoperire si la incapatanare va cimenta lucrurile. O zi fasta va fi 4 iulie. Pentru Leoaice este momentul ideal sa aplice strategii educative si sa isi mangaie puii fara teama ca ei si-o vor lua in cap. 5 si 6 iulie sunt zile numai bune. Leii vor pleca si ei in concedii si se vor bucura alaturi de familie. Vor mai fi atacuri ale anumitor colegi invidiosi pe latura profesionala. Foarte buna este a doua parte a saptamanii pentru contracarea acestor atacuri. Financiar, unii Lei termina ce au inceput de mult: o casa, o lucrare de doctorat, o lucrare ce tine de inventica. La sanatate, Leii s-ar putea confrunta cu oboseala din cauza muncii si a caldurii. Sa fie atenti la tensiune si la stres. Raman durerile de cap si spate.

Fecioara

Si acesti nativi par sa fi luat ceva din anvergura speciala a Leilor. Le merge bine pe toate planurile, cu unele exceptii legate de familie. Este vorba despre relatia cu o persoana din familie, posibil ca unul dintre parinti sa aiba probleme de sanatate sau de alta natura. Sunt nativi care vor pune la punct unele lucruri pe care trebuia sa le inchida de mai multa vreme. Multe Fecioare prefera sa faca ordine in viata lor, unele vor merge la notar de comun acord, altele vor dori un partaj pe cele mai ciudate bunuri si lucruri din viata, numai pentru ca vor sa faca zile fripte partenerului. Zilele de 4, 5 si 6 iulie vor fi cu nervi, tensiuni si neintelegeri, pe care insa Fecioarele le vor incheia in nota lor, fara sa fie nevoie de ajutorul cuiva din familie. Profesional, Fecioarele stau cel mai bine. Sunt favorizate doamnele si persoanele apropiate de varsta pensionarii care simt ca nu mai pot si vor sa transfere din responsabilitati sau carma afacerilor in mana celor mai tineri. Zile de decizie 7 si 8 iulie. Financiar, Fecioarele pot obtine bani din mai multe surse sau pot fi castiga o licitatie si un contract care le va baga bani seriosi in buzunar. Ca sanatatea, ramane deschis sezonul alergiilor si al deshitratarii. Va fi nevoie de odihna.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top