Connect with us
Horoscop. Sfatul zilei de 27 august 2019. Oportunitate unică pentru una dintre zodii

Știri

Horoscop. Sfatul zilei de 27 august 2019. Oportunitate unică pentru una dintre zodii

Sfatul zilei de 27 august 2019. Una dintre zodii începe săptămâna cu dreptul și să fie foarte atentă la semnalele care i se trimit în jurul său. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

BERBEC: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, pentru că s-ar putea să te afli într-o situație neplăcută zilele viitoare, atunci când ți se va cere socoteală. Arată-le tuturor că ești o persoană serioasă și că poți face performanță de fiecare dată când îți propui acest lucru. Numărul norocos al zilei este 3.

Sfatul zilei de 27 august 2019

Horoscop 27 august 2019 - Fecioarele răbufnesc! Totul iese pe dos astăzi

Horoscop 27 august 2019 – Fecioarele răbufnesc! Totul iese pe dos astăzi

TAUR: O problemă de sănătate îți poate da bătăi de cap, așa că nu mai sta și ocupă-te de ea, mai ales dacă urmează să pleci în vacanță. Nu vrei să stai să suferi în timpul liber din cauza neglijenței tale. Numărul norocos al zilei este 6.

GEMENI: Ai nevoie de niște răspunsuri, așa că nu trebuie să te temi să le ceri, cu subiect și cu predicat. Meriți acest lucru, mai ales dacă este vorba despre persoana iubită. De acele răspunsuri poate depinde viitorul vostru. Numărul norocos al zilei este 8.

RAC: O persoană din grupul tău dă semne că te place. Arată-i ce ce părere ai despre acest lucru și, dacă sentimentele sunt reciproce, nu te teme să îi spui că ați vrea să fiți ceva mai mult. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

LEU: O greșeală din trecut se întoarce împotriva ta ca un bumerang. Iar dacă a aflat cineva despre acel lucru, l-ar putea folosi împotriva ta. Încearcă să fii mai precaut astăzi și să nu dai motive de bârfă. Numărul norocos al zilei este 5.

FECIOARĂ: Încearcă să fii ceva mai serios astăzi în relația cu șefii și cu colegii, deoarece ai putea crea fără voie un adevărat scandal din care nu vei mai ști cum să ieși. Ocupă-te de sarcinile pe care le ai și evită discuțiile. Numărul norocos al zilei este 2.

Citește și: Horoscop 27 august 2019 au ajuns la capătul puterilor! Sunt ca o bombă cu ceas

BALANȚĂ: Nu te teme să îi spui persoanei iubite ceea ce simți pentru ea. Așteaptă aceste cuvinte din partea ta și trebuie să îți faci curaj și să îi demonstrezi cât de importantă este pentru tine. Numărul norocos al zilei este 9.

SCORPION: Serviciul îți ocupă toată ziua, așa că asigură-te că după program poți petrece câteva ore cu persoanele iubite. Ai nevoie de suportul și de dragostea lor. Numărul norocos al zilei este 7.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 26 august-1 septembrie 2019, Pluto face ravagii

SĂGETĂTOR: Trebuie să revii cu picioarele pe pământ și să fii mai serios astăzi, deoarece persoanele din jur ar putea crede că nu pot avea încredere în tine. Demonstrează-le contrariul. Numărul norocos al zilei este 3.

CAPRICORN: Persoana iubită ți-ar putea aduce niște reproșuri astăzi. Discutați la rece despre problemele voastre și vedeți ce puteți rezolva, unde puteți schimba câte ceva fiecare dintre voi. Numărul norocos al zilei este 4.

VĂRSĂTOR: Nu te teme să te arunci cu capul înainte într-un proiect despre care nu știi foarte multe lucruri. Ai ocazia să înveți pe parcurs și trebuie să profiți de această oportunitate unică. Nummărul norocos al zilei este 13.

PEȘTI: Fii mai atent la rugămințile persoanelor dragi și ține cont de ele. Astăzi vei primi niște sfaturi de suflet, care îți vor fi foarte folositoare pe viitor. Numărul norocos al zilei este 9.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top