Connect with us
Horoscop tiganesc august 2019 - LUNA SUCCESELOR

Știri

Horoscop tiganesc august 2019 – LUNA SUCCESELOR

Hooroscop tiganesc august 2019: Luna a opta din an are o incarcatura specifica. 8 este numarul perfect, numarul infinitului, al succesului, dar si al pierderii acestuia. 5 zodii vor obtine avantaje materiale (succese materiale), iar celelalte 7 vor avea beneficii spirituale de la aceasta luna.

HOROSCOP TIGANESC AUGUTS 2019 – ZODIILE CARE OBTIN SUCCESE MATERIALE

PUMNAL – BERBEC

Vei lua parte la o serie de calatorii in interes de serviciu si te vei face remarcat pe plan profesional. Ideile tale vor fi inovatoare, iar superiorii tai isi vor dori sa te tina mereu aproape. Perioada 22-29 august va fi plina de confruntari din care vei castiga prestigiu si sume importante de bani.

CLOPOT – FECIOARA

Luna august este marcata de tot felul de evenimente deosebite din punct de vedere carieristic. Viata sociala va fi infloritoare si asta pentru ca vei invata ce cuvinte sa folosesti pentru a capta atentia celor care conteaza si mai ales cand sa spui ce ai de spus.

TOPOR – SAGETATOR

Va fi o luna a stabilitatii financiare, o luna in care, conform zodiacului tiganesc, vei regasi echilibrul in portofelul tau. Pot aparea si cheltuieli neprevazute, dar nu sunt menite sa creeze panica in pusculita ta.

POTCOAVA – CAPRICORN

Viata sentimentala se complica destul de mult in aceasta perioada a anului. Capricornul din zodiacul tiganesc nu este foarte prietenos cu ultima luna din vara. Este expus depresiilor si dramelor de tot felul, insa tocmai aceste incercari sufletesti te fac sa pui accentul pe munca. Daca vine vorba de munca, trebuie sa stai linistit.

CUPA – VARSATOR

Vor fi provocari pe toate planurile. Poti iesi cu cateva rani din punct de vedere sentimental, insa, la fel ca in cazul Potcoavei, neajunsurile sentimentale vor fi acoperite de cele financiare.

ZODIILE CARE OBTIN SUCCESE SPIRITUALE IN AUGUST 2019:
COROANA – TAUR

Apar cateva tensiuni in viata sentimentala, mai ales la inceputul lunii. Nu esti ferit de evenimente frumoase, insa trebuie sa astepti a doua jumatate a lunii, atunci cand vei putea declara ca te simti implinit din punct de vedere amoros.

SFESNIC – GEMENI

Satisfactiile pe plan sentimental vor fi nenumarate. Perioada de ‘boom amoros’ va fi cuprinsa intre 15 si 20 august, zile in care e foarte posibil sa iti gasesti si marea dragoste.

ROATA – RAC

La locul de munca se anunta furtuni cu descarcari electrice, spune anuntul meteorologic al astrelor. Noroc ca din punct de vedere sentimental lucrurile vor sta ceva mai bine.

STEAUA – LEU

De dragoste nu te poti plange, insa nu este singurul castig de natura afectiva. Vei restabili relatii vechi de prietenie, iar o ruda importanta iti va face o surpriza de neuitat.

MONEDA – BALANTA

Nu toate vor functiona la parametri normali, asa ca pregateste-te de o luna plina de decizii care mai de care mai radicale. Vor fi momente tensionate, dar si evenimente care te vor face sa te bucuri altfel de viata.

CUTIT – SCORPION

Mare risipa de economii te asteapta, mai ales in prima parte a lunii. Vei reusi sa te imparti excelent intre munca si casa, intre indatoririle de la serviciu si obligatiile din punct de vedere sentimental.

CAPELA – PESTI

Totul va functiona in ritm alert. Nu vei avea timp sa iti tragi sufletul. Nu bine vei termina un proiect, caci va aparea altul, mai tentant si mai ofertant. Viteza cu care vei bifa succes dupa succes este benefica pentru starea ta emotionala. Nu vei avea timp sa te gandesti la neajunsuri.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top