Connect with us
Horoscop țigănesc iulie 2019. Zodiile care se îndrăgostesc în luna lui Cuptor

Știri

Horoscop țigănesc iulie 2019. Zodiile care se îndrăgostesc în luna lui Cuptor

Horoscop țigănesc iulie 2019. Luna iulie aduce belșug și iubire pentru zodii. Află care sunt principalele predicții pentru perioada următoare.

Horoscop țigănesc iulie 2019

PUMNAL – BERBEC: Pentru Berbeci lucrurile se complică în prima jumătate a lunii iulie. Toate experiențele lor vor fi menite să îi facă mai puternici.

COROANĂ – TAUR: Taurii au multe lucruri de făcut în luna iulie. Au multă treabă și abia mai au timp pentru a se relaxa ori pentru a se distra.

SFEȘNIC – GEMENI: Gemenii dau față cu situații complicate. Tot ce au amânat până acum nu va mai putea fi amânat. Luna iulie va fi o piatră de încercare pentru ei.

ROATĂ – RAC: Racii se îndrăgostesc. Da! Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație lucrurile se schimbă din luna lui Cuptor.

STEA – LEU: Leii au de făcut o serie de alegeri. Beneficiază de o suită de schimbări majore mai ales din punct de vedere sentimental.

CLOPOT – FECIOARĂ: Fecioarele au parte de surprize neașteptate în luna iulie. Acești nativi de pământ trebuie să fie foarte atenți în iulie căci au oportunități uriașe din punct de vedere profesional.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Balanțele au o lună plină de evenimente care le vor schimba viața. Toate lucrurile se schimbă pentru ei.

CUȚIT – SCORPION: Viața ia o turnură neașteptată pentru acești nativi. Zodiile de apă își întâlnesc adevărata dragoste în a doua jumătate a lunii.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Regulile trebuie respectate, chiar dacă pentru Săgetători nu e tocmai bine ce au de făcut.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Capricornii pot obține avantaje financiare sau pot intra în posesia unor cadouri importante. O veche moștenire vine la ei.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Vărsătorii nu au încotro și trebuie să o ia pe un nou drum în luna iulie. Le va fi mai bine de data asta.

CUPĂ – PEȘTI: Și pentru Pești luna iulie va fi una magnifică. Vor fi înconjurați de oameni minunați.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top