Connect with us
HOROSCOP URANIA 9 martie 2016 | Care sunt zodiile cele mai afectate de eclipsa de soare

Horoscop

HOROSCOP URANIA 9 martie 2016 | Care sunt zodiile cele mai afectate de eclipsa de soare

HOROSCOP URANIA 9 martie 2016. Eclipsa totala de soare vine cu agitatie! Zodia ta este influentata?

HOROSCOP URANIA 9 martie 2016 : eclipsa de soare aduce agitatie si revolta! Vezi daca zodia ta este afectata!

Mâine, pe 9 martie 2016, va avea loc o eclipsă totală de soare în zodia Peşti, care va fi vizibilă din Svalbard şi Insulele Feroe.

Chiar dacă de pe teritoriul ţării noastre eclipsa nu va fi vizibilă, trebuie să ştim că fiecare dintre noi va resimţi efectele acestui fenomen din punct de vedere astrologic.

Evenimentele care vor avea loc în anul 2016 se vor petrece pe coordonatele esențiale, ale aceleiași aceiași determinări astrale care s-a alcătuit cu doi ani în urmă. Pluton și Uranus au format aspecte critice pe care le-au reluat la alte grade, repetând, menținând, amplificând și aprofundând multe dintre efectele pe care le-au provocat.

Eclipsa de soare din 9 martie. AFLA CE IMPACT ARE ASUPRA TA!

HOROSCOP URANIA 9 martie 2016

Lor li s-au adăugat, în acest răstimp, și alte planete care au contribuit, pe perioade mai scurte sau mai lungi, la realizarea unor combinații astrale despre care am vorbit, la vremea lor și pe care cu toții le-am simțit ca fiind motorul atâtor decizii și reacții care au stat la baza evenimentelor din trecut. Aceste „impregnări” astrale nu se pot risipi repede, mai ales că unele planete nu au părăsit zodiile în care se află în tranzit, de mai mulți ani.

De aceea, ele continuă să opereze asupra destinelor noastre sau asupra unor largi categorii (colectivități, popoare, relații internaționale, domenii de activitate) iar determinările lor continuă să fie active în anul care a început.

Vezi care sunt zodiile afectate de eclipsa de soare pe LIBERTATEA

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top