Connect with us
Horoscop Urania 16 - 22 februarie 2019 - Lună plină aduce momente critice

Știri

Horoscop Urania – Horoscop saptamanal 24 – 30 septembrie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 septembrie 2016 | Marte va intra în Capricorn

Horoscop Urania | În perioada cuprinsă între 24 și 30 septembrie 2016, principalul eveniment astrologic va fi legat de tranzitul planetei Marte care, în ziua de 27 septembrie a.c., ora 11:07′, va intra în zodia Capricornului, semn în care va rămâne până pe 9 noiembrie a.c.

Al doilea eveniment ține de statutul planetei Pluton care, între 26 și 27 septembrie a.c., se va afla în poziție Staționară iar din 27 septembrie, ora 18, va reveni la mersul Direct de la 14° 55′ Capricorn.

Deși, la sfârșitul zilei de 30 septembrie, Luna se va apropia la diferență de 1° de Soarele aflat în Balanță, nu se va putea vorbi de faza de Lună Nouă; aceasta se va produce pe 1 octombrie, ora 03:17′.

Horoscop Urania – Berbec

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), continuă impulsul astral început cu o zi în urmă care îi pune pe nativi în situația de a fi solicitați familial și oficial, într-un carusel de evenimente care nu le dau pace și nu le dau posibilitatea să ducă un lucru la bun sfârșit astfel încât, la un moment dat, toate treburile se apropie de un deadline, copleșindu-i. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, firave tentative de relaxare sau de distracție pentru a compensa „nervii” de peste zi. Poate fi, totuși, un bun prilej, mai ales pentru cei tineri, pentru aventură, flirt, evadări din cotidian, jocuri și pariuri.

Horoscop Urania – Taur

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), capacitatea de a vorbi, de a se exprima, de a comunica a celor născuți în acest semn zodiacal este redusă. Se poate vorbi chiar de o inhibiție a spontaneității. Dacă, până la un punct, lipsa chefului de a face conversație a Taurilor nu este o stare de spirit periculoasă, incapacitatea de a se mișca printre idei și concepte, imposibilitatea de a se exprima elegant, de a fi elocvenți, de a impresiona îi poate costa atunci când se vor prezenta în faza unei comisii care acordă note și calificative sau la un concurs în vederea obținerii unui loc de muncă, unde impresia generală, din punct de vedere profesional, va suferi de pe urma acestei tendințe. Deplasările vor fi făcute din obligație, călătoriile scurte se vor desfășura greoi, cu piedici sau cu obstrucții la tot pasul.

Horoscop Urania – Gemeni

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), răstimp alocat rezolvării unor probleme bănești care îi solicită mai ales dacă sunt părinți: cheltuieli necesare pentru creșterea, educarea și îngrijirea sau sănătatea copiilor lor. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, moment de orgoliu, de inflamare a personalității, plăcerea de a vorbi în public, de a da ordine și indicații. Călătorii de scurtă durată la capătul cărora vor avea un beneficiu personal de imagine, mai ales dacă aceasta se efectuează într-un context oficial care îi va pune în situația de a se exprima în fața unui auditoriu select, important: conferințe, congrese, întruniri, discuții bi – sau multi laterale, prezentări științifice sau luări de poziție în forum-uri și sesiuni de lucru, coordonarea unor negocieri.

Horoscopul Urania poate fi citit integral pe Libertatea

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top