Connect with us
Horoscop Urania pentru săptămâna 10-16 august. Ce aduce Luna Plină în Vărsător pentru zodii

Știri

Horoscop Urania pentru săptămâna 10-16 august. Ce aduce Luna Plină în Vărsător pentru zodii

Urania aduce predicțiile sale pentru intervalul 10-16 august, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales că avem parte de Lună Plină în Vărsător, fenomen care aduce schimbări importante. Cunoscutul astrolog îi avertizează, însă, pe cei născuți în zodia Berbecului, întrucât aceștia vor fi nevoiți să facă față unor momente dificile, scrie libertatea.ro.

Horoscop Urania 10-16 august. Ce surprize îți rezervă astrele

Pe de altă parte, Gemenii se vor bucura de o săptămână perfectă din toate punctele de vedere. Nu doar că nu vor duce lipsă de proiecte profesionale care să le asigure venituri suplimentare, dar viața sentimentală începe în sfârșit să prindă contur, după o perioadă mai dificilă.

Berbec

Dacă ești născut sub semnul Berbecului, trebuie să știi că vei avea parte de o săptămână foarte încărcată și obositoare, mai ales că întreaga presiune pare să atârne doar pe umerii tăi. În plus, nici relația cu partenerul de viață nu trece prin momente tocmai fericite, nefiind exclusă posibilitatea unei rupturi definitive.

Taur

Probleme de ordin financiar aparent minore pot ajunge să îți strice buna dispoziție în următoarele zile. Încearcă, pe cât posibil, să stai departe de astfel de energii negative, mai ales că vara e în toi și vacanța mult visată se apropie cu repeziciune.

Gemeni

Totul îți merge ca pe roate în această săptămână, în special din punct de vedere profesional. Câștigurile suplimentare pe care le vei obține te pot ajuta să îți duci la bun sfârșit planurile mai vechi, rămase în stand-by. În plus, dacă nu ai întâlnit sufletul pereche, norocul s-ar putea să îți surâdă în aceste zile.

Rac

Ai nevoie de anumite schimbări în plan personal, acum când Luna Plină traversează zodia Vărsătorului până la jumătatea lunii. Chiar dacă relația sentimentală poate întâmpina unele dificultăți, nu trebuie să te îngrijorezi.

Urania, cel mai cunoscut astrolog din țară. Sursa foto: libertatea.ro

Urania, cel mai cunoscut astrolog din țară. Sursa foto: libertatea.ro

Leu

Te așteaptă o săptămână solicitantă, dar plină de aspecte pozitive, mai ales din punct de vedere profesional. Succesul nu te va ocoli, însă ai grijă la perioadele de odihnă, nu ar trebui să le neglijezi. Viața sentimentală aduce, la rândul ei, o serie de surprize.

Fecioară

În aceste zile ești preocupat/ă de anumite chestiuni birocratice care să-ți aducă un câștig material consistent. Nu este exclus să apară și unele tensiuni în relația cu partenerul de viață, însă acestea se vor stinge repede.

Balanță

Chiar dacă nu toate lucrurile decurg așa cum ți-ai propus, încearcă să-ți păstrezi starea de spirit la cote cât mai înalte, pentru a putea trece cu bine peste toate momentele mai puțin plăcute. Prietenii îți sar în ajutor, orice ar fi.

Scorpion

Anumite probleme birocratice îți solicită atenția în această perioadă și nu ai cum să le ignori. În plus, persoana iubită se simte neglijată, așa că Urania te sfătuiește să cauți cea mai bună soluție pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Săgetător

Câștigi cu ușurință orice bătălie, bazându-te doar pe intuiție. Îți merge foarte bine în această săptămână, dar încearcă să nu devii prea euforic, pentru că pot apărea probleme.

Capricorn

Ai parte de reale îmbunătățiri în privința anumitor relații personale și acest lucru nu poate decât să te bucure. Evită, totuși să îți plângi de milă.

Vărsător

Înveți să fii prudent și asta e bine, mai ales atunci când întâlnești oameni noi. Se anunță o săptămână dominată de atenție și răbdare, de meticulozitate, lucruri care până de curând nu se numărau printre punctele tale forte.

Pești

Ai tendința să aduci grave acuzații prietenilor sau colegilor de muncă, bazându-te pe o serie de ipoteze total greșite. Încearcă să îți păstrezi calmul și să analizezi fiecare situație cu mare atenție, înainte de a trage concluzii pripite.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top