Connect with us
Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de azi, 26 aprilie 2019. Vinerea Mare, zi de suferință pentru această zodie importantă

Zilnic

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019. Horoscopul zilei de miercuri 10 aprilie – Probleme cu șefii

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Horoscopul zilei de miercuri 10.04.2019.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Berbec

Eşti într-o fază creativă în care poţi lăsa imaginaţia să zboare încotro vrea iar această totală libertate de gândire este benefică pentru a descoperi o mulţime de idei noi şi bune. Nu accepta să-ţi spună alţii ce să faci, nici nu urma orbeşte ordinele altora, pentru că tu personal ai mai multe resurse pentru a-ţi croi singur drumul către ceea ce vrei să obţii.

Cu cât ai mai multă libertate de mişcare şi de creaţie, cu atât rezultatele vor fi mai grozave, deci permite-ţi să visezi în voie cu ochii deschişi ca să construieşti totul exact aşa cum îţi place. Va ieşi perfect doar prin propria ta fantezie!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Taur

Dacă ţi-ai putea permite azi o zi complet liberă, ca de vacanţă, profită de ocazie, pentru că ar avea efecte fantastice asupra psihicului tău. Ai nevoie de aer proaspăt şi de linişte, cele două ingrediente magice care te vor remonta ca prin farmec.

Într-o astfel de stare îţi regăseşti calmul, buna dispoziţie, luciditatea, pentru că nu apare nimic care să-ţi distragă atenţia şi să te irite. Chiar şi cele câteva minute pe care le faci pe drum de la serviciu până acasă, foloseşte-le pentru liniştea ta. Lasă maşina acasă şi mergi pe jos, în tăcere, doar tu cu gândurile tale, trage aer în piept şi limpezeşte-ţi mintea după toată gălăgia de peste zi. Te întorci acasă proaspăt!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Gemeni

Spui da unei propuneri fără să te gândeşti foarte mult la ce poţi face tu în această colaborare, dar te implici trup şi suflet cu un optimism debordant, convins că, orice ar fi, te vei descurca de minune.

Dacă ai începe să stai şi să analizezi dacă eşti potrivit acestui rol, dacă ai timpul sau resursele necesare, probabil ai bate rapid în retragere, dar pentru că ai acceptat atât de repede, fără astfel de analize în detaliu, trebuie să mergi mai departe cu curaj! Uneori e mai bine să te laşi dus de instinct, de hazard, de sclipirea de moment, decât să sapi după prea multe detalii. Ai spus da, mergi mai departe cu optimism!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Rac

Chiar dacă nu cunoşti situaţia de faţă în cele mai mici amănunte, nu te crampona de aceste fleacuri, ci continuă ce ai început. Apar suficiente semne pe parcurs care să-ţi garanteze faptul că eşti pe calea cea bună, deci nu trebuie să cunoşti chiar toate aspectele dinainte de a porni.

Citește și: Sfatul zilei de 10 aprilie 2019 – Primesc ajutoare din toate partile, chiar si de la cine nu se asteapta

Ele mai apar şi după aceea, ba se mai şi schimbă deseori, ca atare cel mai bine e să te laşi dus spre ţinta finală de acest val care ba urcă, ba coboară, ba mai dă şi înapoi. Intuiţia îi transmite că e bine ce faci, deci abandonează-te cu încredere totală în sensul în care eşti dus ca o barcă pe valuri.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Leu

O veste proastă îţi strică toată ziua şi nu mai găseşti în tine forţa sau motivaţia de a duce mai departe un plan care deja scârţâie. Ai impresia că ţi s-au înecat toate corăbiile, că nu se mai poate face nimic şi fiecare nou element negativ care apare te întristează din ce în ce mai mult până ajungi în faţa renunţării.

Din păcate, nu toate merg perfect, ci priveşti cu ochii tăi cum se duce de râpă un proiect de la care aveai mari speranţe, dar trebuie să-l abandonezi, pentru că nu mai ai încredere în el. O schimbare majoră de direcţie te ia prin surprindere şi, pe moment, nu ştii de ce să te agăţi.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Fecioară

Dacă te simţi blocat într-un punct mort, nu te complace în situaţia respectivă, pentru că nu te reprezintă. Tu eşti un luptător, un om dornic de acţiune, nicidecum un comod care aşteaptă să se rezolve problema de la sine. Ia taurul de coarne, implică-te, luptă-te pentru ceea ce vrei să obţii şi mai ales pentru a ieşi din acest impas.

Tu ai planuri mari înainte, ai gânduri măreţe, or încetinirea ritmului nu îţi este pe plac, de aceea trebuie să faci ceva ca să reporneşti toată maşinăria. Poate acum stă, dar după ce vei umple din nou rezervorul cu benzină, vei începe totul în trombă, cu alt chef!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Balanță

Nu trebuie să fii atât de rigid şi să încerci să controlezi totul în detaliu, ci mai lasă lucrurile să evolueze şi în voia lor sau după cum spune hazardul. Vei vedea că un dram de libertate de mişcare poate avea efecte mult mai bune spre ceea ce ţi-ai propus, ca atare nu insista să ştii totul, să cunoşti totul dinainte, să urmezi numai căi foarte stricte şi regulamente severe.

Eşti implicat într-o situaţie în care nu neapărat regulile dure duc acolo unde speri, ci mai degrabă o atitudine optimistă, nepăsătoare, de genul fie ce-o fi. Zâmbeşte, glumeşte şi bucură-te de drumul care duce unde vrea el, nu unde vrei tu.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Scorpion

Dacă şeful îţi dă ordine, le respecţi, altfel va apela la autoritatea sa pentru a te mustra, ceea ce nu-ţi convine. Munceşti mult doar ca să-l mulţumeşti, dar deşi faci tot ce-ţi stă în putinţă, tot vei primi din partea sa unele reproşuri.

Aşa sunt şefii, greu de mulţumit, dar tu îţi asumi responsabilităţile cu seriozitate, poate-poate vei vedea pe faţa sa un zâmbet de apreciere. Nu te aştepta la minuni, pentru că atunci când îţi îndeplineşti misiunea cu succes, practic laşi loc pentru o altă misiune şi mai dificilă, tocmai pentru că vede că poţi!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Săgetător

Nu poţi colabora eficient cu persoanele bosumflate şi reticente la orice propunere, ca atare primul pas e să-ţi alegi cu mai multă grijă tovarăşii de echipă. Ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni pesimişti din fire care spun nu la orice şi nu vei avea parte de prea multe rezultate alături de ei.

Mai degrabă te descurci singur decât cu asemenea companie! Dacă însă reuşeşti să aduci aproape un grup cu interese similare şi cu aceeaşi motivaţie spre succes, lucrurile vor evolua ca la carte.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Capricorn

Banii pe care îi primeşti ori nu sunt de ajuns pentru a-ţi satisface o dorinţă, ori nu sunt la nivelul meritat, deşi ar trebui să te ridici pentru drepturile tale.

Toleranţa are şi ea o limită, deci nu poţi trece cu vederea că eşti plătit prea puţin sau că eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte că merită mai mult, dar uneori trebuie să-ţi ajustezi pretenţiile şi în funcie de ce îţi poate oferi cel cate te plăteşte. Mulţi vor aminti de criză atunci când vine vorba să semneze cecul!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Vărsător

Priveşti cu admiraţie spre o persoană a cărei superioritate o recunoşti fără putinţă de tăgadă. E mai bun decât tine, asta e clar, şi dacă ai şansa de a-i atrage atenţia cu ceva, te poţi numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la vârf prin studiu, prin muncă şi voinţă.

Îi apreciezi valoarea, îi respecţi renumele şi îţi propui să-i calci pe urme. Ţi-ai găsit mentorul, ca atare stai în preajma sa, atât cât îţi permite, şi încearcă să furi din zbor orice informaţie, orice lecţie şi orice învăţătură pe care o va împărtăşi.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2019 Pești

Parcă ar fi două personalităţi în interiorul tău care se luptă pentru supremaţie. Eşti la mijloc şi nu ştii pe care s-o asculţi, pe care s-o laşi să se manifeste liber şi pe care s-o ţii în frâu, pentru că nu ai vrea ca lumea să descopere la tine trăsături de caracter care nu te onorează.

Dacă nu eşti atent la propriul comportament, ai putea scoate la iveală ori slăbiciuni de care ţi-e jenă, ori o agresivitate ce se poate transforma în răutate, dacă nu o ţii sub control. Lumea se întreabă uimită care eşti tu cu adevărat?

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top