Connect with us
Horoscop zilnic 12 februarie 2019 - a venit și rândul lor

Zilnic

Horoscop zilnic 12 februarie 2019 – a venit și rândul lor

Horoscop 12 februarie 2019 – previziunile de luni, 12.02.2019, pentru fiecare zodie. După o lungă perioadă de așteptat, a venit și rândul acestei zodii să aibă parte de vești bune.

Berbec – Horoscop 12 februarie 2019

Duci după tine o serie de amintiri care au devenit un fel de sperietoare pentru tine. Dacă ceva nu a mers bine în trecut, nu înseamnă că de acum trebuie să calci ca pe gheaţă subţire, ca nu cumva să repeţi eroarea de atunci. Se presupune că trecutul a devenit deja o bază de experienţe şi cunoştinţe pe care poţi conta în prezent, ca atare nu reveni iar şi iar, obsedant, la vechi probleme ca şi cum ele ar mai fi încă valabile.

Au trecut demult, sunt acolo în memoria ta ca o lecţie deja asumată, dar nu merită să tot vorbeşti despre ele de genul: dar dacă se repetă? Nu se repetă, cel mult trăieşti altceva ca să înveţi altceva, dar nu privi înapoi ca la un bau-bau urât, ci ca la un profesor bun!

Taur – Horoscop 12 februarie 2019

Ridică-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfârşit o postură de subaltern, de slujitor în beneficiul altuia! Ai şi tu drepturile tale, deci nu are rost să continui să munceşti mereu pentru altul.

Că e vorba de o activitate profesională care te ţine mereu smerit în faţa unui superior agresiv sau simţi că toate greutăţile familiei cad numai pe umerii tăi, a venit vremea să spui stop! Asumă-ţi rolul atât cât e normal pentru puterile tale şi pentru rolul pe care îl joci în acel loc, dar nu lua mai mult decât poţi duce. Pasează şi altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba şi mai şi refuză ce e deja prea mult!

Gemeni –  Horoscop 12 februarie 2019

Eşti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, şi sufletul tău rezonează cel mai mult în preajma copiilor. O misiune umanitară ţi s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dând cuiva de pomană pe stradă, până la ceva mult mai grandios, militând pentru drepturile celor nevoiaşi, te simţi împlinit dacă reuşeşti să alungi, măcar pentru o clipă, lacrimile de pe chipul unui copil.

Orice gest legat de grija pentru cei sărmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tău de a fi, de a gândi, de a te dedica, şi eşti gata să dăruieşti ceva din ceea ce ai sau eşti pentru a face cuiva un bine. Eşti bun, eşti dedicat, eşti altruist: bravo ţie!

Rac – Horoscop 12 februarie 2019

Nu ştii încotro s-o iei, ori pentru că, momentan, nu ai nicio soluţie, ori pentru că ai mai multe variante la dispoziţie şi niciuna nu e pe placul tău. Dacă tot eşti în asemenea dilemă, stai pe loc, nu lua azi decizia finală, pentru că vor mai apărea unele detalii foarte curând care te vor ajuta să înţelegi mai bine pe ce nivel te afli.

Cere ajutor sau îndrumare, acceptă să fii călăuzit pe una din aceste direcţii, pentru că ai pe cineva alături care a depăşit cu brio un astfel de hop şi acum ştie să dea sfaturi şi la alţii. El poate fi un exemplu care a reuşit şi care e demn de urmat.

Leu – Horoscop 12 februarie 2019

Eşti supărat că lucrurile nu pot evolua în direcţia visată deocamdată, dar nu sări la concluzii finale. Lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poţi spune că înţelegi exact situaţia, deci mai ai puţintică răbdare.

Mai ai de trecut printr-un hop înainte de a primi ceea ce doreşti, ca atare nu-ţi pierde încrederea, speranţa că va fi bine. Acum, pe moment, eşti nervos şi nemulţumit că visul tău nu s-a împlinit, dar mai sunt încă unele aspecte care de-abia de acum urmează să apară şi să completeze tabloul general. Nu azi, dar mâine… poate?

Fecioară – Horoscop 12 februarie 2019

Când e în joc o acţiune pe care tu ai iniţiat-o şi tu ai dezvoltat-o, nu suporţi să vină alţii să ţi-o critice, de aceea îţi vei apăra munca şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile tale, alţii consideră că nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu eşti convins că ai făcut tot ce era corect.

Argumentează-ţi punctul de vedere, nu ridica tonul fără motiv, pentru că nu prin agresivitate vei câştiga, ci prin dovezi incontenstabile în favoarea ta.

Balanță – Horoscop 12 februarie 2019

Ai grijă la ce spui despre ceilalţi astăzi, pentru că eşti cam critic şi ai tendinţa ca, de la o banală etichetă aruncată asupra cuiva, să ajungi la o adevărată judecată. Abţine-te să vorbeşti despre ceilalţi cu ton critic, nici dacă se fac vinovaţi de cine ştie ce greşeală, pentru că ai limba cam ascuţită şi poţi emite şi opinii mult prea dure la adresa lor.

Ai impresia că ai dreptul să judeci pe ceilalţi, ceea ce nu e chiar adevărat, şi dacă nu te opreşti la timp, ajungi să creezi pe seama unora un întreg scenariu de defecte şi erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii greşite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apăra.

Scorpion – Horoscop 12 februarie 2019

Cel mai de preţ lucru pe lume, în acest moment, ţi se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai plăcute senzaţii. Orele petrecute în compania celui drag ţi se par de neînlocuit şi trăieşti totul cu intensitate maximă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viaţa ta, ea poate să se mijească acum la orizont întruchipată de o persoană care ţi se pare perfectă!

Eşti gata să te îndrăgosteşti, dar, idealist cum eşti, ai tendinţa de a-l vedea pe cel drag într-o aură de personaj de poveste.

Săgetător – Horoscop 12 februarie 2019

Caută cu grijă cuvintele potrivite, tacticile adecvate în situaţia de faţă. Imaginează-ţi că eşti un politician care trebuie să-şi facă mesajul înţeles, dar politica nu e întotdeauna spaţiul celor mai sincere declaraţii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gândeşti şi vezi cu cine faci alianţe pentru a-ţi atinge scopurile.

Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie să fii atent la ce spui, cum spui, pentru că sunt mulţi ochi critici îndreptaţi spre tine şi ai putea fi imediat taxat pentru cine ştie ce neregulă. Poţi lăsa o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tău într-o declaraţie de intenţie.

Horoscop 12 februarie 2019

Capricorn – Horoscop 12 februarie 2019

Ai o comunicare mult mai uşoară cu lumea din jur, pentru că sufletul tău e foarte receptiv la tot ce se întâmplă. Rareori reuşeşti să îţi deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveşte diferit, descoperind la tine un om cald şi înţelegător, un bun ascultător la nevoie.

Eşti convins că poţi colabora eficient cu lumea dacă laşi toţi receptorii tăi deschişi, fără a mai filtra tot numai prin prisma raţiunii. Intuiţia, simţirea, senzaţiile sunt cele care îţi vor oferi azi cele mai corecte informaţii despre ceea ce se petrece în jurul tău şi tot prin intermediul emoţiilor transmiţi înapoi răspunsul tău.

Vărsător – Horoscop 12 februarie 2019

Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine veselă care te prinde de minune, totul e să nu creadă despre tine că glumeşti pe seama sentimentelor sale, pentru că atunci vă va pieri amândurora toată veselia. Buna dispoziţie se menţine în cuplu şi trăiţi evenimente fericite împreună, iar relaţia cu copiii este la înălţime.

Se vede pe chipul tău că te simţi bine şi trăieşti cu entuziasm fiecare clipă în compania celui drag, căci iubirea te face să te manifeşti liber, ca un copil fără griji, ca un spirit descătuşat de orice probleme!

Pești – Horoscop 12 februarie 2019

Un mare noroc apare în calea ta şi te găseşte într-o pasă bună, pentru că ştii să profiţi de şansă ca să o faci să lucreze în beneficiul tău. Că primeşti o veste foarte bună sau întâlneşti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o acţiune importantă, eşti de-a dreptul fericit că ţi-au ieşit toate atât de bine.

Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoana potrivită gata să-ţi împărtăşească soluţia problema la situaţia care te frământă. Aşa da noroc!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top