Connect with us
Horoscop zilnic 12 octombrie 2016. Peștii trec printr-o perioadă extrem de agitată

Horoscop

Horoscop zilnic 12 octombrie 2016. Peștii trec printr-o perioadă extrem de agitată

Horoscop zilnic 12 octombrie 2016. Previziuni pentru 12.10.2016!

Peștii trebuie să fie pregătiți pentru o perioadă agitată, cu multe activități. Încercați să găsiți o cale de mijloc pentru a ieși bine din orice situație.

Berbec – Horoscop 12 octombrie

Planul care se naste acum in mintea ta are mari sorti de izbanda, totul e sa alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma pasii firesti de la inceput pana la final, trecand din reusita in reusita, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi si mai bune. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si faci tot posibilul sa ajungi si mai repede la scopul visat. Evolutia este rapida si promitatoare, iar reusitele te motiveaza sa mergi mai departe.

Taur Horoscop 12 octombrie

Calatoria pe care o faci acum – ca e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru ca te intorci acasa cu alt tonus. Mai bun, mai increzator, mai optimist, semn ca pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care iti dau acum alt chef de actiune. Intalnesti oameni care te stimuleaza sa faci lucruri noi, treci prin locuri care te incarca de o energie pozitiva, afli informatii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn ca, din cand in cand, e nevoie sa iesi din mediul tau obisnuit si stramt pentru a-ti umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat si care te duce foarte repede spre o destinatie atractiva.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 12 octombrie

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separata, pentru ca esti si tu parte dintr-un intreg. Trebuie sa te raportezi permanent la cei din jurul tau, pentru ca nu esti nici exclus, asa cum ti se pare, dar nici mai special:, esti la fel ca toata lumea. Azi vei intelege altfel apartenenta ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru ca descoperi ca esti ca oricine altcineva, gandesti ca ei, reactionezi ca ei, deci esti si tu unul ca oricare. Adapteaza-te acestui mediu fara nici un fel de rezerve, si incearca sa legi mai bine relatiile cu cei din jur, aratandu-le ca nu va diferentiaza absolut nimic: nici varsta, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din parti atat de diverse se formeaza intregul.

Rac Horoscop 12 octombrie

Lupta cu starea de apatie si oboseala care te-a coplesit. Nu te simti in apele tale, asa e, te apasa emotii negative, vini sau suparari peste care nu poti trece, de aceea ai nevoie de ceva care sa te scoata din aceasta pasa, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca si tu sa profiti de sansa care ti se ofera si care iti poate abate imediat gandurile de la ceea ce te framanta. Nu sta singur in aceasta zi si, daca nimeni nu te invita la o aventura, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni sau familia la ceva palpitant care sa va dea tuturor chef de viata si de distractie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top