Connect with us
Horoscop zilnic 18 martie 2019 - 3 zodii încep săptămâna cu noroc

Zilnic

Horoscop zilnic 18 martie 2019 – 3 zodii încep săptămâna cu noroc

Horoscop zilnic , luni, 18 martie 2019. 3 zodii încep săptămâna cu noroc.

Berbec

Stai de vorbă cu o persoană care reprezintă autoritatea în ochii tăi, pentru că îl consideri net superior ţie prin experienţa sa de viaţă, prin bagajul de cunoştinţe pe care îl deţine, poate prin funcţia pe care o ocupă în societate şi baţi la uşa lui cu speranţă şi încredere că îţi va oferi cel mai folositor sfat pentru situaţia în care te afli.

Singur nu ai găsit o cale potrivită, de aceea, înainte de a porni spre ceva nou, vrei să vezi ce-ţi transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, te ambiţionează, te încarcă la maximum de energie. Dacă îi urmezi îndrumările, vei avea numai de câştigat, pentru că el îţi arată o soluţie foarte bună, deja verificată în practică. Citește și horoscopul săptămânal.

Taur

Este o zi cu risc mare de eşec, dar care deja era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteai pe loc, blocat într-un punct mort, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergi în direcţia cea bună, dar nu ai ţinut ciont de toate aceste semnale. ci ai continuat să te îndrepţi spre eşec.

Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale şi regreţi amarnic că nu ai ţinut cont de cei care te-au tras de mânecă şi nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, dacă nu ai fi insistat atât de mult să continui. E o lecţie bună să îţi educi ambiţia şi agresivitatea. Citește și horoscopul săptămânal.

Gemeni

Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă şi mai palpitantă. De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici şi mai serios acelui proiect ce evoluează atât de bine.

Te bazezi pe principul bate fierul cât e cald, şi bine faci, pentru că atât timp cât îţi menţii acest tonus ridicat şi interesul viu pentru ceea ce vei obţine la final, vei face paşi foarte mari înainte. Ai numai motive de satisfacţie când vezi cât de bine şi repede ai mai încheiat o etapă şi deja ai trecut la următoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate! Citește și horoscopul săptămânal.

Rac

Acţiunea la care îţi aduci contributia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală. Tu ştii că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ţi taie elanul care te cuprinde acum.

Fii discret în privinţa aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ţi strica ţie cheful. Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate.

Sigur că la orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă nimănui care este, ca să nu influenţeze finalul. Citește și horoscopul săptămânal.

Leu

Eşti uimit cât de bine te înţelegi cu o persoană cu care ai şansa să petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atât de uşor, de parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă. E clar că între voi există o legătură telepatică, pentru că nici nu e nevoie să-i spui celuilalt ceva, că el deja ţi-a şi oferit răspunsul.

Dacă faci azi o cunoştinţă nouă, ai un sentiment de deja vu atunci când apare în calea ta, de parcă simţi că acest om nu a apărut întâmplător. Îl priveşti cu interes, cu bucurie şi cu dorinţa de a-l cunoaşte mai bine. Posibil ca atracţia să fie reciprocă, fără să vă puteţi explica, deocamdată, unul altuia de unde această minunată compatibilitate, dar e ceva dincolo de ce se vede! Citește și horoscopul săptămânal.

Fecioară

Nu ignora sfaturile pe care ţi le oferă astăzi cineva cu intenţii bune şi sincere, chiar vrea să-ţi fie de ajutor şi nu se ascunde nimic în spatele propunerilor sale.

Merită să pui în aplicare ideile pe care ţi le oferă pe gratis, pentru că vei vedea că au efecte imediate în problemele care te preocupă.

Dacă te încăpăţânezi să respingi orice sprijin din afară pe motiv că te descurci şi singur, da, vei ajunge la un final bun în cele din urmă, dar aşa ai economisi timp şi energie încercând variante proprii. Dacă cineva îţi dă pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat? Citește și horoscopul săptămânal.

Balanță

Coincidenţele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu îl putem înţelege, dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo sus, încât ne pot lăsa fără cuvinte.

Asta trăieşti şi tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiezi de el, începi să faci un întreg şir de asociaţii de idei prin care îţi dai seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu te mai lase să ajungi la acel superb moment.

Ai fi putut rata această minune dacă te-ai fi abătut şi un singur pas mai într-o parte de la calea principală, dar ai avut noroc şi ai prins exact valul care te ducea acolo unde eşti acum! Totul ca într-o sincronizare perfectă! Citește și horoscopul săptămânal.

Scorpion

Chiar dacă pe moment ai impresia că eşti singur pe drumul tău către un succes, aşteaptă!

Vor apărea şi companionii, pentru că unora le lipseşte încrederea şi vor să vadă, mai întâi, ce faci tu şi abia după ce se văd deja primele semne bune, se vor alătura demersului tău.

Se poate spune că eşti deschizător de drumuri şi e normal să fie dificil să vâsleşti de unul singur, dar mergi mai departe şi câştigă-le încrederea celor din jur, care deocamdată privesc de pe margine.

Sigur că nu-ţi convine ca ceilalţi să ţi se alăture după ce greul a fost deja doborât, dar eşti un exemplu care va câştiga respect, admiraţie şi discipoli care te vor urma. Citește și horoscopul săptămânal.

Săgetător

Dacă ai veleităţi literare, pune mâna azi pe condei şi începe să scrii. Mintea ta e conectată direct la cea mai puternică sursă de inspiraţie încât ai putea vedea că scrii de parcă cineva ţi-ar şopti în ureche, de parcă frazele vin pe bandă rulantă.

Orice activitate creativă în care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru că îţi vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie.

Dacă ai început mai demult o lucrare şi ai lăsat-o, pentru că nu venea inspiraţia, azi ai putea face un mare salt înainte, scriind dintr-un foc câteva zeci de pagini. Dacă eşti autor, profită de abundenţa aceasta de idei care ţi se revarsă azi în minte! Citește și horoscopul săptămânal.

Capricorn

Te simţi plin de energie, de parcă ai întinerit peste noapte, dar această stare de bine şi de lejeritate vine din interiorul tău.

Ai reuşit să te debarasezi de o mentalitate care nu-ţi face bine, de griji şi temeri, de nesiguranţă şi stres, şi descoperi dintr-o dată că, scoţând aceste aspecte din minte şi din vocabular, viaţa e de-a dreptul luminoasă şi frumoasă!

E exact atitudinea potrivită pentru a te simţi din nou liber să faci ce vrei, ca atare caută o cale, poate chiar cu conotaţii spirituale, care să declanşeze această schimbare de optică. Meditează, retrage-te în forul tău interior şi roagă-te, punându-te pe tine însuţi în centrul luminii! Citește și horoscopul săptămânal.

Vărsător

Copiii sunt în centrul atenţiei, astăzi, şi te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru că ei sunt minunea vieţii tale. Cei mici te acaparează cu veselia lor şi reuşeşti să uiţi şi tu de orice griji specifice vârstei şi te cobori cumva la nivelul lor, bucurându-te de vremea de afară, de desene animate, de jocuri şi distracţii adecvate vârstei lor.

În fond, şi tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori să fie lăsat liber! Dacă încă nu ai copii, discuţiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult în jurul acestui subiect, sau, ca prin minune, chiar afli azi că urmează să devii părinte! Joacă-te un pic cu lucrurile care îţi fac plăcere! Citește și horoscopul săptămânal.

Pești

Starea de tensiune în care trăieşti nu face bine sănătăţii tale, ca atare, dacă vrei să îţi echilibrezi organismul pe toate nivelele, trebuie să faci ceva cu nervozitatea!

O poţi controla, ştii prea bine asta, dar nu te poţi abţine să nu-ţi sară ţandăra de la orice. Fă acest experiment măcar câteva zile, să rămâi calm şi relaxat la tot ce altădată ţi-ar fi aprins călcâiele, şi ai să vezi imediat rezultatele.

Sănătatea se va reinstala în corp pentru că ea este de fapt o oglindire a stărilor tale emoţionale. Orice gând negativ, orice furie, orice supărare lasă undeva urme în corp şi se adună picătură cu picătură până la primele semne de boală, dar poţi începe să iei măsuri! Citește și horoscopul săptămânal.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top