Connect with us
Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 - Toți sunt cu ochii pe ei

Horoscop

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 – Toți sunt cu ochii pe ei

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019, realizat de Astrocafe.ro, pentru duminică.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019  Berbec

Ești înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni. Se conturează noutăți, atât în ceea ce privește statutul tău socio-profesional, cât și în privința relațiilor cu persoanele cu autoritate. Dialogurile și evenimentele din aceste zile te vor impulsiona sa te gandesti serios, fie la a-ti schimba total profesia, fie a relationa altfel de acum incolo cu sefii si colegii de lucru. Fii prudent, deoarece imaginea ta in ochii lumii si pozitia ta sociala se vor schimba definitiv.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Taur

Zilele acestea sunt momente bune pentru a-ti rafina sufletul si pentru a-ti deschide mentalul catre valori spirituale autentice. Energia astrală a acestor zile te ajuta sa-ti revizuiesti viziunea despre viata. Credinta nestramutata ca universul lucreaza in favoarea ta si dorinta de a progresa in toate planurile vietii te vor insoti de acum incolo in chip minunat. Vestile din strainatate sau de la drum lung iti vor aduce noutati profesionale îmbucurătoare.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Gemeni

Gandurile iti zboara spre castiguri de la si prin altii la finalul acestei săptămâni. Se deschid culoare noi de castig prin intermediul partenerului de viata sau al colaboratorilor in cazul unui parteneriat socio-profesional. Pe de alta parte, datorita persoanei iubite sau copiilor se pot ivi cheltuieli neasteptate. Fii prudent si achita la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Duminica sunt momente bune pentru activități culturale.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Rac

Relatiile parteneriale se vor reconfigura. Contextul astral din aceste zile aduce noutati in planul colaborarilor profesionale, dar si in relatia cu partenerul de viata. Unele relatii se vor incheia definitiv. Nemultumirile pot porni de la principii și idei diferite, de la bani și bunuri comune. Bine ar fi ca de acum incolo sa te bazezi mai mult pe fortele tale. Duminică, odihnește-te și meditează la situațiile în care te afli alături de alții.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Leu

Se contureaza o etapa noua in plan profesional, dar si in privinta sanatatii. Weekendul iti aduce concluzii importante vizavi de mersul lucrurilor la serviciu. Este posibil sa apara un nou loc de munca, activitatea profesionala sa se diversifice sau salarizarea sa fie alta de acum incolo. Oricum, relatia ta cu tot ce tine de regimul muncii este in continua schimbare, iar acest moment vine cu ajutoare deosebite.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Fecioara

Contextul astral de la finalul acestei săptămâni îți răscolește relațiile sentimentale și cele cu copiii. Relatiile cu cei dragi au hibe clare, astfel că vei trasa noi planuri de cucerire. Desprinde-te de trecut, de oamenii care iti pun bete in roate si fii mai atent la viata ta sentimentala de acum incolo. Relaxează-te, ocupă-te de un hobby și fii mai înțelegător cu ceilalți. Toată lumea te iubește, însă fiecare în felul său.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Balanta

Se contureaza activități domestice și dialoguri cu membrii familiei. Sunt sanse mari de a-ti indeplini planurile legate de amenjarea casei in care locuiesti. Pe de alta parte, este posibil sa iti schimbi domiciliul, sa achizitionezi obiecte de patrimoniu de care te vei bucura mult timp de acum incolo. Relatiile cu membrii familiei vor intra pe alt fagas, iar intelegerea, respectul si deschiderea sufleteasca vor fi la cote inalte.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Scorpion

Vrei nu vrei, relatiile cu cei apropiati se vor reconfigura la finalul acestei săptămâni. Ar fi bine sa te debarasezi de persoanele care nu ti se mai potrivesc si sa te deschizi din toata inima catre altele. O calatorie scurta iti poate aduce liniste si valori spirituale deosebite. Duminica, sufletul tau are nevoie de dialoguri cu membrii familiei. Detaseaza-te de tumultul cotidian si ocupa-te pe indelete de treburile domestice.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Sagetator

La sfârșitul acestei săptămâni se conturează cheltuieli importante. Poate fi vorba, atât despre cele necesare traiului cotidian, cât și despre cadouri utile celor dragi. Pe de altă parte, apar informații noi referitoare la salarizarea locului de muncă. Fii prudent și evită să-ți expui opiniile și planurile profesionale. Sunt momente bune doar pentru a aduna informații și pentru a le analiza în taină. Sfătuiește-te cu cei dragi în orice situație!

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Capricorn

Ești foarte energic la finalul acestei săptămâni. Este un moment ce te ajută să faci schimbări deosebite, atât în personalitatea ta, cât și în planurile tale personale sau profesionale. Profită de energia acestor zile și ocupă-te numai de tine și de interesele tale. Oboseala poate fi accentuată, de aceea selectează treburile prioritare și evită grijile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații și sfaturi deosebite.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Varsator

Zilele acestea se recomanda liniste, detasare de toate si plimbari in aer liber. Contextul astral din aceste zile de weekend iti poate aduce insomnii si viziuni despre mersul evenimentelor in care esti implicat. Concluziile obtinute in urma analizei acestor evenimente contravin valorilor tale morale si spirituale in care crezi cu tarie. Este un moment bun de a detasa de trecut si de a te deschide catre nou. Sănătatea este vulnerabilă.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 Pesti

Zilele acestea se pot ivi altercatii cu prietenii, pe teme diverse, chiar și pe banalități. Ar fi bine sa profiti de contextul astral si sa te orientezi catre alte persoane cu care sa legi relatii. Pe de alta parte, de acum incolo si protectorii sau sutinatorii tai vor fi altii. Lasa trecutul sa se dizolve si deschide-te catre alte parteneriate. Duminica se recomanda odihna si mult somn. Organsimul poate da semne de oboseala, iar afectiunile vechi se pot accentua.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top