Connect with us
Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019: Leii se îndrăgostesc

Horoscop

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019: Leii se îndrăgostesc

Horoscopul zilnic din 14 noiembrie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie în parte: preocupări pentru Berbec, fluturi în stomac pentru Leu, probleme bănești pentru Săgetător. Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru zodii

Horoscopul zilnic din 14 noiembrie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie în parte: preocupări pentru Berbec, amor nebun pentru Leu, probleme bănești pentru Săgetător. Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru zodii

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Berbec

Nativii au preocupări legate de bunul mers al casei și al gospodăriei, doar că dorința lor de a fi eficienți va fi contracarată de obligațiile profesionale care le vor limita timpul necesar punerii lor la punct ori chiar îi vor face pe cei născuți în Berbec “să lase totul baltă” și să se dedice, de dimineață până seara, acelor posturi publice. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt evidențiate prin discuții și acțiuni comune. Însă, discordia pândește în umbră.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Taur

Este nevoie de prudență în replici, răspunsuri, prezentări, explicații, dialoguri mai ales dacă acestea privesc sfera activităților legate de un proiect, o asociere ori un conflict. Iar pe de altă parte, este vremea să-ți remodelezi concepțiile privitoare la bani și la implicațiile lor. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur, astfel că reține cele discutate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Gemeni

Preocupări bănești născute din apropierea unor termene limită, confruntarea cu restricții, nevoia de a face economie. Gemenii vor beneficia întreaga săptămână de mecanismele de susținere, apărare, progres și șansă grație celor doi Benefici plasați, în tranzit, în casa relațiilor parteneriale. Momentul trebuie speculat dacă se pune problema unei discuții: negocieri, împăcări, explicații lămuritoare, semnarea unor contracte, evoluția unor procese.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Rac

Luna va începe să tranziteze semnul lor zodiacal natal și va fi vorba de o Lună puternică, în domiciliu, care le va prii pentru că va consolida tendințele pozitive al naturii lor fundamentale, făcându-i să se simtă în largul lor, chiar dacă asta nu va însemna, automat, și o relaxare a relațiilor parteneriale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Leu

Accent mai puțin confortabil în plan organic, nativii resimțind oboseală, plictiseală, dezinteres pentru acele aspecte de viață care, altădată, îi entuziasmau, concentrare pe felul în care ar putea să-și amelioreze atât starea de spirit, cât și cea organică. Viață sentimentală frumoasă, spumoasă, incitantă, entuziasmantă. Orientare spre activități culturale, artistice, spre sport și/sau divertisment activ.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Fecioară

Reticență față de unele persoane, chiar și față de prietenii apropiați, atunci când vor trebui să vorbească despre ei sau să dezvăluie un plan de viață. Este vremea marilor schimbări în sensurile prezentate, dar deocamdată sunt doar adieri sensibile. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții și întâlniri deosebite. Ține cont de sfaturile și opiniile acestor persoane, chiar dacă pe alocuri ceva din spusele sau gesturile lor te deranjează!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Balanță

Urmează o perioadă mai dificilă din cauza numeroaselor opoziții și cuadraturi care operează pe cele patru brațe ale Crucii Cardinale, din care face parte și semnul lor zodiacal. Gândirea și comunicarea sunt viciate, de aceea în funcție și de situațiile în care te afli, cere sprijinul cuiva de încredere pentru a lua deciziile potrivite sau pentru demersuri intelectuale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Scorpion

Gândurile și mecanismele Scorpionilor de a se raporta la oameni, idei și inițiative vor avea o coloratură emoțională, spirituală sau o argumentație morală și/sau religioasă. Este important și util să te concentrezi serios pe ceea ce îți este ție necesar acum și care ar putea da roade într-un viitor apropiat. Păstrează în preajma ta numai relațiile de bună calitate

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Săgetător

Apar probleme bănești, în nota obișnuită a vieții de fiecare zi. Analizează frecvent ceea ce se petrece în acest segment și ascultă-ți vocea interioară. De asemenea, este vremea să renunți la relațiile care funcționează defectuos și la colaborările profesionale care dau roade prea puține. Cheltuieli pe taxe, facturi, datorii sau pe cumpărături apărute, aparent, din senin.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Capricorn

Disponibilitate restrânsă pentru dialoguri pe o temă ce privește o colaborare: principiile și opiniile susținute de către un Capricorn nu vor face respectiva întâlnire constructivă ba poate că, uneori, în funcție de statutul celui cu care se angajează în dialog, propunerea care le-a fost adresată să fie retrasă. La serviciu sunt animozități, dar ele sunt regizate de mult de către șefi și colegi. Prudență, răbdare, toleranță! Ocupă-te pe îndelete de sarcinile tale de lucru și bazează-te numai pe forțele tale. Acordă atenție și sănătăți

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii se vor simți obosiți și vor munci fără tragere de inimă din cauza unei stări organice care, fără a fi legată de o suferință reală sau de o afecțiune anume, diagnosticabilă, nu le va oferi energie, vitalitate și buna dispoziție necesară. Dacă cei dragi îți răspund cu alte monede decât cele pe care le aștepți tu, înseamnă că pe undeva tu le-ai atras. Detașează-te și bucură-ți sufletul cu un hobby sau cu discuții amicale cu prietenii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 14 noiembrie 2019 Pești

Ai un spor de creativitate, stare de inspirație artistică utilă celor care activează în domenii specifice, intensitate emoțională, griji față de copii, dar și mare disponibilitate pentru lărgirea orizonturilor de cunoaștere prin lecturi, experimente, activități menite să-le rafineze mijloacele de cunoaștere și comunicare. Se va menține activă protecția celor doi Benefici pe casa funcției, a puterii, a succesului, a notorietății și a simpatiei publicului sau a colaboratorilor.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top