Connect with us

Știri

Horoscopul runelor 28 octombrie – 3 noiembrie 2018, cu Mihai Voropchievici

Horoscopul runelor 28 octombrie – 3 noiembrie 2018, cu Mihai Voropchievici. Maestrul Mihai Voropchievici a anunțat ce au pregătit runele pentru săptămâna care urmează. Iată care sunt zodiile care trebuie să aibă mai multă grijă la ceea ce fac.

BERBEC: Este un pic întors pe dos, mai agitat, primește un sfat dublu. Să se tempereze și să nu se mai agite aiurea. Să se țină de promisiuni. Cei dragi au nevoie de afecțiune și de relaxare.

TAUR: Este un pic agitat într-o săptămână angrenat în mai multe bătălii. Temperați-vă, nu dați amploare și totul se rezolvă ca prin minune.

GEMENI: Au făcut destule și așteaptă niște recompense, niște persoane dragi se gândesc să îi facă un cadou. Ceva benefic intră în pușculița geamănului.

RAC: Să lase utopiile, să își ceară drepturile, să stabilească cine cântă acasă, cocoșul sau găina. Să încerce și la serviciu să își stabilească prioritățile.

LEU: Este într-o săptămână de discuții furtunoase, pun multe întrebări și așteaptă răspunsuri de la toți membrii familiei. Evită deiscuțiile neprincipiale.

FECIOARĂ: Se pot revigora, primesc impuls cosmic și se pot revigora în toate disponibilitățile, financiar, personal și profesional. Vine o viață nouă pentru ei.

BALANȚĂ: O suită de schimbări majore, fiți receptivi la ce schimbări vin asupra voastră, pentru că sunt benefice.

SCORPION: O perioadă bună în care trebuie să lase toate necazurile în urmă, să se pregătească pentru o perioadă mai bună.

SĂGETĂTOR: Misterul l-a cuprins și mai bântuie în jurul lui, mai sunt nebuloase în jurul său, favorizat de Divinitate. Dezghețați frigiderul și scoateți adevărurile deasupra.

CAPRICORN: Are chef de mutare, să mai muncească și în altă parte, să plece, să se plimbe. Vor o schimbare a locului de muncă, o casă, cei care fac naveta, au interes profesional. Schimbări multe, delegații.

VĂRSĂTOR: E pus pe fapte mari, fertilitate și belșug, visele se împlinesc.

PEȘTI: S-ar putea să subțieze gheața pe care aleargă, să fie atenți cum acționează, să vorbească mai puțin și să fie atenți la ceea ce vorbesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top