Connect with us

Știri

HOROSCOPUL runelor săptămâna 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care nu are noroc

HOROSCOP RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la „Adevăruri ascunse” previziunile runelor pentru săptămâna 8-14 iulie, scrie antena3.ro

HOROSCOP BERBEC: Berbecul intră în atenția forței divine și este protejat din toate punctele de vedere.

HOROSCOP TAUR: Este într-o săptămânâ în care e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă ce hotărâre ia, cum acționează și pe cine deranjează.

HOROSCOP GEMENI: Această săptămână este benefică pentru ei prin daruri, prin tot felul de bonificații. Îi iubește lumea.

HOROSCOPUL runelor săptămâna 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici

Citește și: Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – retrogradarea lui Mercur în Leu face ravagii

HOROSCOP RAC: Wunjo ajunge la Rac de această dată. Să împartă norocul și cu cei din jur.

HOROSCOP LEU: Leul încă e dispus la o mică bătălie. Primesc un sfat: rămâneți calm și se rezolvă totul.

HOROSCOP FECIOARĂ: Intră într-o aură de mister. Va comunica greu cu cei din jur, va avea câteva frământări. Totul se va rezolva cu ajutorul forței divine.

HOROSCOPUL runelor săptămâna 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici

Continuarea o găsești pe antena3.ro

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top