Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Rac

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Rac

Racii pot face schimbările dorite cu adevărat. Soarele intră în zodia lor, Micul Benefic Venus le aduce noroc de bani, iar Luna și Marele Benefic Jupiter le aduc noroc în iubire.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă potrivită pentru schimbare, noi proiecte și noi relații, dar și un interes special acordat călătoriilor îndepărtate, studiului și spiritualității.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Săptămâna va începe cu un aspect armonios între Lună și planeta Uranus, care le poate aduce Racilor șansa de a-și face noi prieteni sau de a lua parte la evenimente speciale.

Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, îi va mobiliza pe Raci să călătorească, în sfârșit, în locuri pe care doreau de mult timp să le vadă, să se întoarcă pe băncile școlii sau sau să fie mai interesați de spiritualitate sau de dezvoltarea personală.

Miercuri va fi o zi perfectă pentru rezolvarea problemelor casnice sau administrative, iar joi, va începe o perioadă de mari schimbări pentru ei.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Rac

Joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, marcând solstițiul de vară, iar pentru nativii acestui semn zodiacal, va începe o perioadă favorabilă schimbării și transformării în plan personal, dar și noilor proiecte profesionale sau noilor relații.

Prezența planetei Mercur în zodia lor, alături de Soare, îi va ajuta pe Raci să iasă din carapace și să fie mai comunicativi, mai expresivi, mai puțin conservatori sau suspicioși.

În ultima parte a săptămânii, Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma lor, alături de Marele Benefic Jupiter. Astfel, Racii singuri s-ar putea îndrăgosti, iar cei care au, deja, o relație, vor fi mai tandri, mai sensibili, mai înțelegători și vor primi, la rândul lor, mai multă iubire.

Prezența Lunii în casa Iubirii va favoriza și relația nativilor cu copiii, dar și proiectele profesionale ale Racilor care își pot transforma, acum, talentul personal, în sursă de venit. Noroc le va purta și Micul Benefic Venus, aflat în zodia Leu și în casa Banilor din astrograma lor.

O zi foarte norocoasă pentru viața sentimentală a Racilor va fi cea de duminică. Atunci, Luna și Marele Benefic Jupiter vor acționa în tandem în sectorul Iubirii. În plus, Luna va fi în armonie cu planeta Transformării, Pluton, aflată în sectorul Mariajului din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top