Connect with us

Știri

I-a umplut patul fetiței cu jucării de pluș. Când a venit dimineață să vadă ce face, a rămas fără grai

O mamă a unei fetițe de 18 luni este sfâșiată, după ce și-a găsit micuța fără viață, din cauza unui accident uluitor.

Femeia din Scoția a a decis să lase în patul fetiței sale, Connie Rose, mai multe jucării de pluș. Dexy Leigh Walsh s-a gândit că jucăriile o vor proteja pe fetiță să nu se lovească de marginile patului. Acestea însă au sufocat-o pe micuță.

Mama a găsit-o dimineață fără suflare și medicii nu au mai putut face nimic, în afară de a constata decesul.

”M-am învinovățit mereu pe mine că s-a sufocat. Îngerașul meu s-a băgat sub un urs mare de pluș și acum doarme în ceruri” a spus mama îndurerată.

Înainte de Crăciun, un băiețel a murit chiar  în brațele lui Moș Crăciun.

O poveste emoționantă de Crăciun vine din Statele Unite. Un băiețel de cinci ani, grav bolnav, a murit în brațele lui Moș Crăciun, pe care părinții l-au chemat la spital pentru a îi îndeplini o ultimă dorință puștiului.

Eric Schmitt-Matzen, un bărbat în vârstă de 60 de ani, joacă rolul lui Moș Crăciun la diverse evenimente de mai mulți ani. Însă întâlnirea cu un băiețel bolnav, într-un spital din Tennessee, este una pe care nu o va uita vreodată.

Schmitt-Matzen, inginer mecanic și președintele Packaging Seals & Engineering, abia ajunsese acasă când a primit un telefon de la o asistentă medicală, prin care era chemat de urgență la spital. Asistenta i-a spus povestea unui băiețel de cinci ani, aflat pe patul de moarte, a cărui ultimă dorință era să îl mai vadă o dată pe Moș Crăciun.

Bărbatul și-a pus rapid costumul pe el și în 15 minute era în fața salonului. Acolo îl aștepta mama copilului, care pregătise deja o jucărie pentru el, din partea Moșului.

„El stătea cu spatele la fereastră, tot ceea ce am putut face a fost să încep să vorbesc cu aplomb și bucurie, știți: „Cum să aud că tu nu vei sărbători Crăciunul anul asta?” și el îmi spune ” Sunt pe moarte”, a povestit bătrânul.

Băiețelul era atât de slăbit încât abia a putut deschide cadoul

„Abia a putut să deschidă cadoul. A văzut ce era acolo și a început să zâmbească. Și-a culcat capul de pernă și s-a uitat la mine, spunându-mi „sunt pe moarte” și se uită la mine ca și cum nu înțelegea de fapt ce înseamnă asta”. Citește continuarea AICI.

Fiul ei a murit, iar ea s-a dus să-l îngroape. Pe drumul către casă, a primit un bilet de la un străin. L-a citit și a izbucnit în plâns…

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top