Connect with us
„I-am pus capăt, gata!” Anunțul dureros despre Michael Schumacher

Sport

„I-am pus capăt, gata!” Anunțul dureros despre Michael Schumacher

Fostul manager al lui Michael Schumacher, Wili Weber (76 de ani) a dezvăluit că nu mai crede că fostul mare campion de Formula 1 îşi mai poate reveni, după accidentul suferit la schi, în 2013. De atunci, veștile despre campion nu au fost deloc îmbucurătoare, familia preferând să păstreze o discreție totală.

Wili Weber, care i-a stat alături lui Schumacher, este convins că nimic nu se mai poate face pentru acesta. De asemenea, acesta a încercat să se împace cu ideea dureroasă.

„După o lungă perioada de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioada împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta”, a spus Weber, conform Daily Star.

Citește și: Michael Schumacher, mutat într-o altă țară. Ce se întâmplă cu pilotul german

Şi Jean Todt, fostul şef al celor de la Ferrari, a dezvăluit că îl vizitează de două ori pe lună pe Michael Schumacher, care este imobilizat după ce în urmă cu 5 ani a suferit un accident la schi, în Alpii francezi.

Fiul lui Michael Schumacher, campion la Formula 3

„Îl iubesc pe Michael. Îi vizitez familia. Mi-aş dori ca situaţia să fie alta. Când lumea mă întreabă care e cea mai frumoasă amintire pe care o am, le spun de Suzuka 2000. Michael a devenit campion mondial. I-am zis: din punct de vedere profesional, lucrurile se vor schimba între noi. Nu s-a întâmplat aşa pentru că aveam atât de multă pasiune pentru succes, încât atunci când s-a întâmplat am vrut să luăm următorul trofeu”, a spus Todt în The Times.

Între timp, fiul lui Schumacher, Mich Schumacher, este leit tatălui său și îi continuă pasiunea pentru curse. Tânărul este campion în Formula 3 și are mari șanse să calce pe urmele tatălui său. Formula 3 este o serie dedicată tinerilor piloţi, în drumul lor către Marele Circ.

foto: Hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top