Connect with us

Știri

ICEEfest, festivalul dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, are loc pe 9 si 10 iunie la Bucuresti

ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, aduce la Bucuresti, in 9 si 10 iunie, si o lista importanta de experti focusati pe creativitate.

Castigatori de premii internationale, lideri cu firme prestigioase in portofoliu, creativii de la ICEEfest 2016 sunt gata sa impartaseasca din experienta adunata in cadrul unor agentii de renume mondial.

Lista numelor confirmate cuprinde companii care se afla in spatele multora dintre clipurile si campaniile carora le-am dat like si share in ultimii ani: Zoo (Google), BBH Live, Lola Mullen Lowe, DDB Sweden, R/GA, Palladium, Bold Ogilvy, Simply Zesty, 4 Wise Monkeys plus o lunga lista de agentii specializate in creativitatea de tip VR si AR.

Dupa ce a lucrat la proiecte pentru Bvlgari, Google Play, Kenzo, Samsung, VW sau Chanel, Franc Cheetham va urca acum pe scena ICEEfest ca parte din echipa Zoo, agentia interna de creatie din cadrul Google.

”Daca nu te simti bine la locul de munca iti irosesti viata”, spune Mark Aris, co-fondator la 4 Wise Monkeys, una dintre agentiile cu cea mai rapida dezvoltare din Grecia. In doar 2 ani, Mark si colegii lui au adunat un portofoliu important, din care nu lipsesc marci precum Carlsberg, Nissan sau Coca Cola, dar si nu mai putin de 32 de premii nationale si internationale.

Cu un CV impresionant in cadrul unor agentii importante din Londra, Damola Timeyin este reprezentantul BBH Live in cadrul ICEEfest.

A participat la campanii de succes pentru Old El Paso, Tesco, British Airways, KFC sau The Guardian.

”ICEEfest are potentialul de a deveni un eveniment important de anvergura mondiala”, spunea Anthony Baker la finalul editiei de anul trecut. Technology Director la R/GA, Anthony revine la ICEEfest pentru a ne tine la curent cu ultimele solutii tehnologice care au schimbat in profunzime modul in care oamenii interactioneaza cu brandurile.

”Iubesc ideile. Imi place sa incerc lucruri noi. Imi place sa experimentez si sa invat din esecurile mele”, spune Horacio Chacho Puebla/ LOLA MullenLowe, un alt speaker important.

In 2001 s-a mutat in Statele Unite iar 9 ani mai tarziu a creat Ronativ. Graphic designer cu o vasta experienta in zona de comunicare de brand, Catalin Nastasoiu vorbeste acum cu drag despre Romania. Va fi o placere sa ascultam cum, prin creatiile sale, incearca sa arate lumii o alta fata a Romaniei.

Lista completa a creativilor care vin la ICEEfest o gasiti pe site-ul oficial: iceefest.com. Tot de acolo aflati si detaliile referitoare la preturile biletelor pentru editia din acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top