Connect with us
Ilie Năstase reacționează, după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: "Trebuie să renunțe mai demult la nume"

Știri

Ilie Năstase reacționează, după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuie să renunțe mai demult la nume”

Brigitte a devenit în mod oficial soția lui Florin Pastramă și l-a dat uitării pe fostul ei soț, Ilie Năstase. Fostul tenismen nu a rămas indiferent și a reacționat după ce bruneta a dat cu subsemnatul la starea civilă.

Ilie Năstase se declară indiferent în privința nunții lui Brigitte Pastramă, însă pare deranjat de faptul că vedeta nu a renunțat mai mult la numele de „Năstase”.

„Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen, pentru click.ro.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top