Connect with us
Împușcături în Viena. Ce spun autoritățile despre ipoteza unui atac terorist

Externe

Împușcături în Viena. Ce spun autoritățile despre ipoteza unui atac terorist

Un individ a deschis focul într-un restaurant aflat în centrul capitalei Austriei, Viena, ucigând o persoană și rănind alta, conform televiziunii de stat din această țară.

Autoritățile nu iau în calcul, momentan, ipoteza unui atac terorist.

Incidentul armat produs vineri în apropiere de un restaurant cunoscut din centrul Vienei a fost cel mai probabil un „act criminal ţintit” şi nu a fost vorba de „împuşcături în serie”, a anunţat poliţia austriacă, citată de Reuters şi dpa.

Poliţia a precizat pe Twitter că persoanele care nu au fost implicate în incident nu sunt în pericol. Totuşi, circumstanţele incidentului nu au fost deocamdată stabilite.

O persoană a murit şi o alta a fost rănită într-un incident armat produs în centrul Vienei, a anunţat mai devreme vineri postul public austriac. Serviciul de prim ajutor din Viena a confirmat că una dintre persoanele împuşcate în capitala Austriei a murit.

Incidentul s-a produs „în jurul orei 13:30 (12:30 GMT) în zona Lugeck din Viena’, a menţionat poliţia într-un comunicat. Lugeck este un restaurant bine cunoscut în zonă.

‘O urmărire este în prezent în curs de desfăşurare. Pentru moment nu se cunosc alte detalii’, a mai precizat poliţia austriacă.

Citește și: Teroristul din Strasbourg, ucis de polițiști. Ce s-a aflat despre el

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top