Connect with us
In ce zodie este sotia perfecta. Ele sunt preferatele barbatilor

Știri

In ce zodie este sotia perfecta. Ele sunt preferatele barbatilor

Te-ai intrebat care este cea mai buna sotie din zodiac? Oare zodia ta se incadreaza in standardele de sotie perfecta?

Femeia RAC este sotia ideala!

Daca esti Rac, afla ca ai semnul zodiacal cel mai orientat catre viata de familie. Iti place la nebunie ideea de a te uni cu cineva pe viata si, daca nu esti casatorita, astepti cu nerabdare momentul maritisului. Daca te-ai casatorit deja, cel mai important rol al tau este sa aduci armonie si prosperitate in camin. Astrele iti ofera instinctul de a avea grija de cei din jur, asa ca iti face placere sa le fii mereu alaturi sotului si copiilor.

Totusi ai grija sa nu uiti de tine, atunci cand pui pe primul loc viata de familie. Tine minte ca si cariera este importanta si ai grija sa nu acumulezi frustrari, in timp, din cauza ca nu i-ai acordat suficienta importanta.

Ai toate atuurile ca sa ai o casnicie lunga si fericita, iar sotul tau este foarte norocos sa te aiba! Esti foarte atenta la nevoile lui, esti inimoasa si iti plac momentele petrecute in familie. Esti sotia perfecta!

Nu esti nascuta in zodia RAC? Nu e nicio problema! Vezi cum sunt celelalte zodii in rolul de sotie:

Femeia BERBEC

Nativul din zodia Berbec poate fi un pic cam entuziast in dragoste, insa cand isi alege partenerul de viata devine sensibil si protectiv. Te daruiesti cu totul atunci cand sentimentele iti sunt impartasite si esti o fire foarte pasionala. Vrei sa iti educi copiii intr-un spirit liber si sa ai o familie armonioasa.

Entuziasmul specific zodiei se poate transforma, totusi in lipsa de rabdare. Acest lucru nu este apreciat de sotul tau, care crede ca mereu te avanti in afirmatii fara sa asculti si parerea altcuiva.

Femeia TAUR

Pentru tine casnicia egaleaza cu o situatie financiara stabila. Astfel, inainte de a te casatori, vrei sa fii sigura ca ai o cariera reusita si ca nu vei duce grija banilor. Nu vrei sa te casatoresti inainte de vreme.

Totusi, dupa ce iti vei lua acest angajament, nu te vei abate deloc de la ceea ce ai promis sotului. Stii sa ii oferi un camin stabil, sa asculti si sa ai rabdare in relatia de iubire.

Femeia GEMENI

In casnicia ta, tu esti cea care asculta, iar sotul tau simte ca iti poate spune orice. Ai mereu un raspuns pentru problemele lui si cuvinte de alinare pentru grijile lui. Stii sa fii si logica, dar si sentimentala, lucru apreciat de partener.

Pe de alta pare, nu esti chiar sotia perfecta, pentru ca tii foarte mult la egalitatea dintre voi doi si iei foc atunci cand te simti nedreptatita. Sa stii ca intr-o relatie nu este vorba neaparat despre egalitate, ci despre echilibru.

Femeia LEU

Vrei sa fii foarte sigura pe relatia ta inainte de a face pasul cel mare. Esti foarte intelegatoare cu libertatea partenerului si ceri si tu acelasi lucru. Iti place sa stii ca fiecare are propria personalitate si ca aveti gusturi diferite, de aceea, accepti toate opiniile partenerului tau. Intotdeauna iti vei sustine sotul!

Ai grija, caci trasaturile zodiei isi pun accent si asupra casniciei tale! Nu incerca sa iti impui opiniile cu orice pret si intelege ca este posibil sa mai gresesti si tu din cand in cand.

Femeia FECIOARA

Tu vezi intr-o casnicie un sentiment de siguranta, vezi cea mai frumoasa declaratie. Vei incerca sa joci rolul de sotie perfecta, sa fii cea mai buna, iar in casa sa fie totul perfect. Acest lucru te va face sa te epuizezi. Tine cont ca el s-a casatorit cu tine pentru ceea ce esti, nu pentru o imagine pe care o arati.

Relaxeaza-te si bucura-te de casnicie! Nu trebuie sa te fotezi sa fii sotia perfecta! Uneori, lucrurile vin de la sine!

Femeia BALANTA

Stii cum sa eviti certurile, de aceea esti o sotie apreciata. Stii cand trebuie sa faci compromisuri si sa megi mai departe.

Exista riscul ca din dorinta de a apalana conflictele sa iti pierzi individualitatea. Nu esti sotia perfecta pentru ca iti doresti atat de mult sa ii arati sotului tau cat de bine va merge impreuna, incat uiti sa iti ceri drepturile, uneori. Din cand in cand, nu ar strica sa fii mai ferma si sa iti faci vocea auzita!

Femeia SCORPION

Esti foarte pretentioasa cand vine vorba despre casnicie si deja ai in minte toate datele problemei: cum sa se comporte el, cum sa amenajati casa, cum sa va intelegeti. Vei fi surprinsa sa afli ca nu totul se intampla cum vrei tu si ca amandoi sunteti predispusi greselilor!

Mai bine lasa lucrurile sa vina de la sine si vei avea armonie in familie!

Femeia SAGETATOR

In casnicia ta nu are loc rutina! Stii cum sa aduci dinamismul in relatie si stii cum sa nu fii niciodata plictisitoare in postura de sotie.

Pana aici, esti sotia perfecta! Insa, dorinta ta de libertate intervine in bunastarea familiei. Iti doresti mult prea mult sa stai singura, sa ai proprie de propriile aventuri si sa socializezi, lucru care ar putea sa nu fie pe placul partenerului. Asigura-l ca ii esti dedicata!

Femeia CAPRICORN

Tu esti mandra sa fii sotie! Iti place sa ii faci toate poftele sotului tau si esti implinita atunci cand il vezi pe el fericit. Iti doresti copii si iti place si rolul de mama.

Ai grija, caci la finalul casniciei nu primesti niciun premiu! Cateodata, dai impresia ca toate gesturile tale isi astepta rasplata si ca le faci doar pentru a-ti impresiona sotul. NU! Nu pentru aceste lucruri te porti ca o sotie buna, ci doar pentru ca atunci cand e armonie in familie, e armonie si in suflet, nu-i asa?

Femeia VARSATOR

Pentru tine, casnicia inseamna respect. Ii esti devotata sotului tau si ii ceri si lui acelasi lucru. Stii ca orice problema se rezolva cu ajutorul comunicarii, porti doar discutii pasnice, fara sa acuzi.

Insa din dorinta ta de a dovedi ca egalitatea e importanta, nu ii dai niciodata impresia si sotului tau ca el o prioritate pentru tine. Iar acest lucru s-ar putea sa il deranjeze.

Femeia PESTI

Vezi la o dragoste ca in povesti si acest lucru iti poate distruge casnicia. De fiecare data cand ceva nu merge asa cum visai, te superi pe partener si ii reprosezi lui frustrarile tale. Acest lucru te face sa nu fii sotia perfecta.

Pe de alta parte, ai o fire atat de placuta, incat sotul tau va trai alaturi de tine o luna de miere continua. Esti foarte calma si stii sa aplanezi conflictele cu rabdare!

Sursa foto: Shutterstock

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top