Încăierare de proporţii într-un avion. O femeie beată atacă o stewardesă

22.05.2019
Încăierare de proporţii într-un avion. O femeie beată atacă o stewardesă

Încăierare de proporţii într-un avion. Pe reţele de socializare au apărut imagini şocante, surprinse într-un avion.  O  femeie „beată” poate fi văzută cum atacă personalul şi pasagerii aflaţi la bord, pentru că nu vrea să fie aşezată lângă persoanele „străine”, relatează The Sun.

Femeia atacă pasagerii şi ţipă, în timp ce stewardesa Lidiya Polyanska – o fostă prezentatoare TV – încearcă să o calmeze pe femeie şi pe ceilalţi pasageri aflaţi la economy class, la aproape 12.000 de kilometri altitudine.

Femeia a început să atace pasagerii „străini”

Potrivit presei, femeia neidentificată a început să fie agresivă după ce a băut o sticlă întreagă de whisky, pe care a cumpărat-o dintr-un magazin duty free al aeroportului din Barcelona. Aeronava se îndrepta spre Kiev.

Citește și:

Încăierare de proporţii într-un avion. Femeia a început să atace pasagerii „străini”, printre aceştia numărându-se şi un bărbat chinez, care a fost nevoit să îşi schimbe locul. În plus, pasagera a atacat şi alte persoane care au intervenit pentru a încerca să o calmeze.

La un moment dat, un bărbat poate fi văzut cum încearcă să o lovească cu pumnul pe femeie.

„A fost înspăimântător şi urât”

Încăierare de proporţii într-un avion. Cel puţin trei membri ai echipajului au încercat să o calmeze, informează The Sun. „A fost înspăimântător şi urât”, a declarat o altă femeie, aflată la bordul avionului.

Atacatoarea a fost reţinută de poliţie imediat după ce aeronava a aterizat în capitala Ucrainei, potrivit presei. Nu este clar, însă, ce acuzaţii i se vor aduce.

Relatările din social media susţin că femeia a ignorat avertismentele anterioare ale echipajului, aceştia cerându-i să nu bea whisky la bord. „Pur şi simplu, a decis că pasagerii străini nu ar trebui să mai fie în cabina aeronavei, din simplul motiv că erau din alte ţări”, declară un utilizator de pe o reţea de socializare.

Cu toate acestea, stewardesa care a intervenit a fost lăudată de comunitatea social media pentru calmul cu care a aplanat, în cele din urmă, conflictul.

„Atunci când stewardesa a spus pe un ton ferm , până şi eu m-am calmat”, a afirmat un martor.

Sursă: www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *