Connect with us

Știri

Incendii puternice în București, în același timp! Pompierii au intervenit de urgență

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov acţionează cu câte 5 autospeciale de intervenţie, sâmbătă după-amiază, la două incendii produse în str Anghel Dogaru, din sectorul 5, şi respectiv str Anestinelor, din sectorul 3.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în cazul incendiului din str Anghel Dogaru ard acoperişurile la două locuinţe şi anexe.

De asemenea, în cazul incendiului din str Anestinelor arde o casă plan parter, lipită de un bloc, 3 persoane fiind evacuate din această locaţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, cele două incendii au fost localizate, informează sursa citată.

Incendiul din str Anestinelor s-a manifestat pe o suprafaţă de circa 100 metri pătraţi a casei respective, fiind afectată şi faţada blocului din vecinătate, mai precizează sursa citată.

Tot astăzi, un incendiu puternic a izbucnit și în Reghin. Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o fabrică specializată în producerea de articole din inox, situată pe Strada Carpaţi din municipiul Reghin, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş.

„Incendiul se manifestă la o hală pe circa 1000 de metri pătraţi, arde acoperişul în întregime, o parte din acoperiş s-a prăbuşit”, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al ISU Mureş, colonel Călin Handrea.

Potrivit şefului ISU Mureş, la faţa locului intervin trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Reghin, alte două autospeciale de la Târgu Mureş, precum şi serviciile private şi voluntare din zonă.

Fabrica la care a izbucnit incendiul este specializată în fabricarea produselor de uz casnic, produse de larg consum şi mici mobiliere, balustrade din inox, compartimente balcoane, construirea de case prefabricate etc.

1 Comment

1 Comment

  1. TURTUREL

    2018-12-08T23:44:58+02:00 at 23:44

    REFERITOR LA STRADA ANESTINELOR CU INCENDIU CARE SA PRODUS ASTAZI VA POT COMUNICA URMATOARELE; PE ACEASTA STRADA ASA NUMITA ANESTINELOR VA POT SPUNE IN CALITATE DE MIC JURNALIST CA AICI LOCUIESC ABUZIV ROMI DE ANI DE ZILE, FARA SA PLATEASCA TAXE SI IMPOZITE CATRE STATU ROMAN, DIN INFORMATILE PE CARE LE DETIN ACESTI ROMI DE ANI DE ZILE FARA CURENT CU FIRE IMPROVIZATE DIRECT DE LA STALPI DE ILUMINAT FIRE INTINSE PE CASE UNDE REPREZINTA UN ADEVARAT PERICOL. DIN INFORMATILE PE CARE LE DETIN SEPARE CA AUTORITATILE ROMANE CUNOSC FOARTE BINE TOATA ACEASTA SITUATIE SE PREFAC CA NU VAD ABSOLUT NIMIC. BA MAI MULT AICI PE ACEASTA STRADA SE PARE CA SAR COMERCIALIZA INCLUSIV VANZARI DE DROGURI PRINTRE MINORI CARE SANT ATRASI IN ACEASTA CURSA. CONSTRUCTILE ILEGALE CE SAU CONSTRUIT PE ACESTE TERENURI SANT LIPITE UNA LANGA ALTA, POMPIERI NEVAND LOC PE UNDE SA TREACA DIN CAUZA STRAZI PREA INGUSTA. IN CAZUL UNUI INCENDIU PE ACESTE STRAZI MICI VA FI DIFICIL DE STINS FOCU IAR LOCUINTELE VA ARDE IN LANT. AUTORITATILE ROMANE TREBUIE SA SE TREZEASCA LA REALITATE SI SA FACA CEVA IN ACEST SENS DE A EVACUA PE ACESTI ROMI CARE STAU ABUZIV IN CENTRU CAPITALEI. JURNALIST DE INVESTIGATI TURTUREL DANIEL JURNALU NATIONAL.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top