Connect with us

Știri

Incendiu pe strada Magatie Alexandru, în zona Piața Muncii

Incendiu pe strada Magatie Alexandru din București, sectorul 3, în această dimineață! Un depozit de mobilă și de cherestea a luat foc, iar o persoană a sunat la numărul de urgență 112. Patru autospeciale au ajuns deja la fața locului, iar două sunt pe drum.

Video IGSU. Pompierii continuă stingerea focului de pe strada Magatie Alexandru

Video IGSU. Pompierii au ajuns la fața locului.

Incendiu Magatie Alexandru, la un depozit / foto: ISU București

Incendiu pe strada Magatie Alexandru, în zona Piața Muncii

Incendiu pe strada Magatie Alexandru, la un depozit de cherestea. Patru autospeciale au intervenit de urgență, iar trei sunt pe drum.

Video IGSU București. Pompierii au localizat focul și au intervenit de urgență.

UPDATE 9.35. Pompierii intervin și la această oră. În interior, pe lângă mobila depozitată, era și mult material plastic. Fiind vorba de foarte mult lemn, focul arde mocnit. Locuința de lângă depozit a fost izolată, pentru a se evita propagarea focului.

UPDATE 8.55:

Incendiul este localizat, fără pericol de extindere, nu mai sunt necesare alte resurse, acoperișul clădirii s-a prăbușit. Până în acest moment, nu sunt victime. Urmează a fi stabilite cauzele. Să vedem dacă la fața locului erau și activități de producere, nu numai de depozitare”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Este vorba despre un depozit privat. Din primele informații, nu există nicio persoană rănită, însă este riscul de propagare a incendiului.
 FOTO: Reporter Huff, Adrian Vrauko

Suprafața afectată este de 400 de metri pătrați, a confirmat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile

Un fum negru și gros a acoperit zona.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţă la un depozit cu elemente de mobilier din strada Intrarea Sectorului, fiind trimise la faţa locului trei autospeciale, informează ISUBIF.

Pompierii au mai mobilizat alte patru maşini de stingere, în sprijin, pentru a anihila posibilitatea de propagare a incendiului.

Purtătorul de cuvânt al ISUBIF, Daniel Vasile, a precizat că suprafaţa afectată este de aproximativ 400 mp şi acoperişul clădirii s-a prăbuşit. Nu sunt persoane rănite până în acest moment, a spus Vasile.

Incendiul este localizat şi nu prezintă pericol de extindere, astfel că nu mai sunt necesare alte resurse. AGERPRES/(AS- autor: Mihaela Tudorache, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Știri asemănătoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top