Connect with us
Incendiu puternic în București cartierul Dristor și al doilea în Rahova

Știri

Incendiu puternic în București cartierul Dristor și al doilea în Rahova

Un incendiu puternic a izbucnit chair în noaptea de Revelion 2017 în cartierul Dristor. O persoană a murit, iar un copil a fost găsit în stop cardio respirator. Încendiul a fost deja lichitat, conform Antena 3.

UPDATE, 01:42

O femeie a murit, iar un copil a fost grav rănit, sâmbătă noaptea, în urma unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Strada Dristorului din Capitală. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de echipele de intervenţie sosite la faţa locului, iar la această oră este transportat cu ambulanţa la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Potrivit reprezentanţilor ISU aflaţi la faţa locului, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Strada Dristorului.

În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau trei persoane – două femei şi un copil. Una dintre femei a reuşit să iasă din locuinţă, însă cealaltă a murit.

Copilul, de aproximativ 10-12 ani, a fost găsit de echipele de intervenţie în stop cardio-respirator, iar în urma manevrelor specifice s-a reuşit resuscitarea acestuia. Copilul are arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului, iar la această oră a fost preluat de ambulanţă şi este transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, au precizat reprezentanţii ISU.

Şi femeia care a reuşit să se salveze va fi transportată la spital pentru investigaţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat.

UPDATE, 01:19 – Reprezentații ISU au declarat pentru Huff.ro că cele doua încendii au fost deja controlate. În cartierul Rahova nu au fost raportate până la ora actualizării acestui articol victime. Copilul rănit în incendiul din București – Distor – a fost transportat la spital și medicii au reușit să îl stabilizeze.

Doua încendii în București în noaptea de 1 ianuarie

Un al doilea incendiu a fost în Rahova, tot în București! În ambele cazuri autoritățile se află la fața locului!

Până în acest moment nu există mai multe informații, revenim cu detalii pe măsură ce apar.

Știre în curs de actualizare

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top