Connect with us
Începe azi! Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului! Avertisment pentru români: „E aproape”

Spiritualitate

Începe azi! Profeția lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului! Avertisment pentru români: „E aproape”

În data de 28 noiembrie a acestui an se fac 30 de ani de la trecerea în neființă a lui Arsenie Boca, cel cunoscut ca fiind și Părintele Ardealului. Ce avertisment a transmis acesta românilor, pentru zilele ce urmează? Se întâmplă totul chiar începând de azi!

Arsenie Boca, cunoscut credincioșilor din România și drept Părintele Ardealului, a lăsat creștinilor numeroase învățăminte, rugăciune și chiar minuni pe care le-a săvârșit, totul în numele credinței.

În scrierile sale, Arsenie Boca a transmis un avertisment românilor cu privire la perioada care urmează. În data de 15 noiembrie începe postul Crăciunului, cu câteva zile înainte de-a se face 30 de ani de la trecerea în neființă a lui Arsenie Boca. Ce trebuie să știe creștinii și ce avertisment a transmis acesta?

PE ACEEAȘI TEMĂ
Postul Crăciunului: cum să te abții de la ispite în post: Părintele Arsenie Boca are răspunsul
Postul este o luptă aspră cu însuşi trupul tău. Dacă birui, bine îţi va fi, iar dacă nu, să ştii că toate relele de la stomac încep, iar relele sunt patimile. De aceea, postul are următorul rost: să curăţească trupul până acolo încât să nu mai fie nici o piedică pentru suflet. Şi nu luptător nătâng, împotriva Duhului Sfânt. Căci fără post trupul se face unealtă duhului rău. La sfârşitul veacului (şi pare că-i aproape) antihrist tot cu stomacul va vădi pe oameni.”, spunea Arsenie Boca despre Postul Crăciunului.

„Arsenie Boca, Părintele Ardealului

De asemenea, Arsenie Boca mai credea că „prin post, închisoarea de pe noi se face mai străvezie şi întru material curat va veni Duhul lui Dumnezeu şi va avea pe ce să şadă şi El va săvârşi lucrarea. Iar lucrul pornirii e mântuirea omului.

PE ACEEAȘI TEMĂ

Leacul lui Arsenie Boca pentru numeroase boli! Se face din doar trei ingrediente

Înţelegeţi dar, de ce cei trei – lumea, trupul şi diavolul – sunt vrăjmaşii mântuirii şi vrăjmaşii postului. Nu postul ne mântuieşte, ci darul lui Dumnezeu. Nu osteneala ne mântuieşte, ci mila Tatălui. Dar osteneală fă, că altfel nu vine Mila.”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top