Connect with us
Incident aviatic! Motorul unui avion cu 298 de pasageri s-a dezintegrat în aer

Externe

Incident aviatic! Motorul unui avion cu 298 de pasageri s-a dezintegrat în aer

Un Boeing 787 al companiei Norvegian, cu 298 de pasageri la bord, a fost forțat să aterizeze la scurt timp după decolare pe aeroportul Fiumicino din Roma, după ce mai multe fragmente s-au desprind din motorul avionului, potrivit presei locale, transmite Mediafax.

Carabinierii, poliția, pompierii și protecția civilă sunt la fața locului.

Conform mărturiei cetățenilor care au ieșit în stradă îngrijorați de fragmentele de câțiva centimetri căzute pe stradă, incidentul s-a produs la ora locală 16.46.

Motor dezintegrat in aer! Fragmente din motor gasite de martori

Motor dezintegrat in aer! Fragmente din motor gasite de martori

A fost o problemă tehnică la un motor al unei aeronave Boeing 787, obligând comandantul să se întoarcă înapoi la câteva minute după decolare.

În timpul aterizării din avion s-au desprins câteva fragmente. Cu toate acestea, aeronava a aterizat fără probleme, în prezența autospecialelor de urgență și a pompierilor desfășurate pe pistă, așa cum era de așteptat în aceste cazuri, gata să intervină în caz de nevoie.

Pasagerii au fost evacuaţi de pe aeronavă, care este acum inspectată de către tehnicieni. Problema, potrivit primelor informații, ar fi apărut la motorul stâng, care ar fi făcut implozie, desprinzându-se o serie întreagă de fragmente.

Fragmentele au căzut pe pământ în zona insulei Sacra, lovind mai multe case și mașini parcate, şi au spart unele ferestre. Nimeni nu a fost rănit.

Avionul, descărcat de combustibil, a revenit pe pistă fără probleme pentru echipaj și pasageri.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top