Connect with us
Castigatorul marelui premiu la Loto 6/49, in valoare de circa 4 milioane de euro, este un tanar de 19 ani din orasul Motru.

Știri

INCREDIBIL! Cine este castigatorul marelui premiu de la LOTO 6/49!

Biletul castigator la Loto 6/49 a fost jucat la o agentie din orasul Motru. Norocosul care a ghicit numerele si-a adjudecat un premiu in valoare de 17.723.482,04 lei (aproximativ 4 milioane de euro), jucand o varianta simpla si o varianta la Noroc, Pretul biletului a fost de doar 7.3 lei.

UPDATE, 1 august, oa 15.00: Rasturnare de situatie in cazul castigatorului de la 6.49. Cel care a castigat premiul de 4 milioane de euro este un pensionar, nu un tanar de 19 ani, asa cum se anuntase in presa. Anuntul a fost facut de Loteria Romana.

„In chiar prima zi de august a acestui an, cel mai norocos vanator de pokemoni din Romania s-a prezentat la sediul Loteriei Romane, pentru a ridica premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 28 iulie a.c.

Dupa ce mai intai a facut cunostinta cu grila „prietenoasa” de impozitare, jucatorul nostru a descoperit ca cei 6 pokemoni de la Loteria Romana, cunoscuti si sub numele de „numerachu”, valoreaza 13.342.674,04 lei.

Ca si fapt divers, marele castigator – care nu a dorit sa isi faca cunoscuta identitatea, este un pensionar din Motru care joaca la Loteria Romana de 50 de ani. Desi acesta este primul mare castig din cariera de jucator, ne-a marturisit ca nu a avut niciodata indoieli in ceea ce priveste corectitudinea jocurilor.

Si ca demonstreze inca o data ca loteria ramane…loterie, iar norocul bate orice formula matematica, el ne-a dezvaluit ca cele 6 numere nu au avut semnificatie personala, ci au fost alese la intamplare din bolul corespunzator din agentie.

Si ca sa va dam raspuns si la intrebarea aflata pe buzele tuturor („Ce va face cu atatia bani?”), va putem spune ca raspunsul lui a fost unul ce ne-a mers direct la inima: isi doreste sa duca, in continuare, o viata cat mai normala alaturi de familia sa..

Il felicitam si ii dorim sa foloseasca premiul cu multa intelepciune, iar pentru toti ceilalti care abia asteapta un astfel de premiu, va aratam cum arata un bilet castigator la Loto 6/49 si prietenul lui cel mai bun: fila cec de 3 milioane euro!!!”, se arata in mesajul Loteriei Romane.

Stire initiala

Potrivit Romania TV, castigatorul marelui premiu de la 6 din 49 este un tanar de 19 ani, care lucreaza ca maturator. El s-a dus la Bucuresti sa isi revendice castigul.

„Baiatul care a castigat era un baiat care avea nevoie de acesti bani, un jucator ocazional. Nu degeaba se vorbeste despre norocul incepatorului. A avut norocul incepatorului. si lucrul asta ne bucura foarte mult. A jucat un bilet cu o varianta simpla si o varianta la noroc, in valoare de 7 lei si 30 de bani”, a spus vanzatoarea agentiei Loto din Motru.

”In epoca pokemonilor, un jucator la loto din orasul Motru, judetul Gorj a prins 6 pokemoni din 49 la Loteria Romana si a pus mana pe un castig fabulos, la categoria I, de 4 milioane de euro!!! Fiecare pokemon aka numar norocos a valorat astfel peste 666.666 euro!!! Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-005 din Motru, judetul Gorj si a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si una la Noroc. Asta da… noroc!!! Banii sunt deja pregatiti, asa ca incepand de maine abia asteptam sa ii inmanam ferictului castigator!!!”, a anuntat Loteria Romana pe Facebook, imediat dupa tragerea din 28 iulie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top