Connect with us
Radu Mazare ar fi evadat

Știri

Informaţii de ultimă oră din Madagascar. Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare

România TV vine cu noi informaţii din Madagascar după ce a anunţat că Radu Mazăre a evadat din închisoarea în care era închis. Potrivit sursei citate, poliţiştii români se află în centrul de detenţie din Madagascar şi aşteaptă informaţii din partea autorităţilor de acolo.

Radu Mazăre a evadat din închisoarea din Madagascar

Informația a fost prezentată de Lili Ruse la România TV. Fostul primar al municipiului Constanţa Radu Mazăre trebuia să fie extrădat din Madagascar şi adus sub escorta Poliţiei, în România, pe data de 20 mai.

Radu Mazăre a evadat din închisoarea din Madagascar! Îl scapă un bogătaș egiptean?

Potrivit unor informații obținute de Capital.ro, Serviciile de Informații iau în calcul absolut orice variantă. Radu Mazăre, scriu cei de la Capital, ar fi efectuat mai multe plecări în Egipt pentru a vorbi cu anumiți investitori africani.

Citeşte mai mult:

Un influent afacerist egiptean ar fi pus la dispoziția primarului un loc unde să se ascundă și chiar un jet personal.

Este adevărat că autoritățile române au fost luate prin surprindere. Unul dintre scenariile pe care se lucrează este cel al evadării lui Mazăre cu ajutorul afaceristului egiptean.

Fostul primar din Constanța declarase săptămâna aceasta că nu vrea să mai lupte cu statul român, iar experții cred că aceasta a fost o mișcare pentru ca autoritățile să stea liniștite.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top