Connect with us

Știri

Înmormântare inedită. Cum și-a îngropat tatăl un tânăr, imaginea e virală

Un tânăr a luat o decizie incredibilă. Imaginea realizată la înmormântarea tatălui său a făcut deja înconjurul lumii. De ce a luat această decizie tânărul și la ce gest a decurs.

Pentru că tatăl lui și-a dorit cu ardoare o mașină scumpă și s-a stins din viață înainte de a-și îndeplini această dorință, fiul a decis să-l înmormânteze într-un bolid de 70.000 de euro.

Tânărul, originar din Nigeria a reușit să șocheze o lume întreagă. Tatăl acestuia și-a dorit foarte mult această mașină așa că a plecat cu ea pe lumea cealaltă.

Distrus de faptul că tatăl lui s-a stins din viață, băiatul a vrut să dovedească că niciodată nu e prea târziu. Așadar, el a plătit peste 70.000 de euro pentru o mașină de lux, iar în interiorul ei a așezat sicriul.

Ulterior, a angajat niște oameni ca să sape o groapă, în care au așezat bolidul de lux.

Imaginea în care cei care au ”coborât” mașina în groapă a făcut înconjurul lumii și se poate vedea cum bărbații care au luat parte la eveniment sunt îmbrăcați în costum.

Evident, imaginea inedită a stârnit controverse în mediul virtual. ”Avea și navigație ca să-și găsească drumul spre lumea de dincolo”, a întrebat un internaut.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top