Connect with us

Știri

Înmormântare Marcel Toader. Fosta soție, fiul și mama, răpuși de durere

Pe 3 august a murit fulgerător, la doar 56 de ani, iar azi, 7 august, cei dragi și-au luat „adio” pentru totdeauna. Marcel Toader este condus pe ultimul drum, în localitatea Cumpăna, de lângă Constanța, unde își va dormi somnul de veci. Afaceristul este înmormântat în cavoul familiei, unde odihnesc tatăl și bunica lui.

Durere fără margini la cimitirul de la Cumpăna, Constanța, acolo unde sute de oameni s-au strâns să își ia rămas bun și să îi aducă un omagiu lui Marcel Toader, care a murit sâmbătă, 3 august, la doar 56 de ani, în urma unui infarct. Fiul Maximilian (22 de ani), mama Rădița, dar și Raluca, singura femeie care l-a făcut tată pe Marcel Toader, și-au strâns ultimele puteri și s-au ocupat de toate orânduielile dinainte și din ziua înmormântării, scrie click.ro

Mai mult, cei trei au amânat cât au putut de mult ziua înmormântării, întrucât și-au dorit să se perinde un număr cât mai mare de prieteni la căpătâiul lui Marcel, pentru a-și lua rămas bun.

Apariție surpriză la înmormântarea lui MARCEL TOADER! Cine a fost alături de mama omului de afaceri

La înmormântare nu este însă prezentă decât Raluca, mama lui Maximilian, femeia despre care Rădița Toader a avut numai cuvinte de laudă. A fost, până la urmă, nora ei preferată.

Marcel Toader a fost de trei ori campion cu echipa Steaua şi om de bază în naţionala de rugby, cu care a jucat la Cupa Mondială din 1987, după care a lăsat sportul pentru afaceri cu piscine și impresariat artistic.

Foto: click.ro

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top