Connect with us
IREAL! Incendiul din Londra. Cum a reușit un tânăr să coboare de la etajul 17

Externe

IREAL! Incendiul din Londra. Cum a reușit un tânăr să coboare de la etajul 17

Cel puțin 30 de oameni au fost răniți în incendiul de la Londra și sunt tratați la cinci spitale. Este un bilanț intermediar al incendiului care a cuprins un bloc turn cu 120 de apartamente din vestul Londrei, potrivit ProTV.

Un bărbat a reusit să coboare de la etajul 17 împreună cu mătușa sa în vârstă de 68 de ani.

„Am văzut pompierii și ne uitam afară să vedem ce se întâmplă. Nu a fost alarmă de incendiu pentru că nu avem un sistem integrat în clădire. Am ieșit pe hol și am simțit fum. Am intrat iar în casă și am văzut flacara urcând rapid din cauza izolației extrem de imflamabile. S-a aprins ca un chibrit”, a povestit bărbatul pentru Channel 4 News.

El a explicat că a coborât „pas cu pas, încet” pe scara plină de fum.

„Fumul era deja foarte gros când am ieșit, Dumnezeu știe ce ar fi fost dacă se întampla câteva minute mai târziu”, a mai spus el.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top