Connect with us
Irina Rimes, noua antrenoare de la Vocea României! Cine nu mai face parte din antrenorii show-ului

TV

Irina Rimes, noua antrenoare de la Vocea României! Cine nu mai face parte din antrenorii show-ului

Pavel Bartoș a anunțat în finala de la Românii au talent că Irina Rimes va face parte din juriul noului sezon al emisiunii Vocea României. Irina a fost invitată să cânte la ultima ediție a show-ului de talente, iar după interpretarea sa, Pavel a făcut anunțul.

Postul de televiziune PRO TV a confirmat că vor exista mai multe schimbări în ceea ce privește componența juriului.

Irina este primul antrenor din sezonul 8 Vocea României, însă acesta este doar începutul. Schimbările continuă şi noi antrenori sunt gata să-şi ocupe locurile pe scaune şi să înceapă competiţia“, se arată în comunicatul de presă.

Plină de emoţii şi fericită că face parte din  echipa celei mai tari competiţii a vocilor, Irina a declarat:

„Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului.

Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show.

Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.“

În presă au apărut informații conform cărora toți antrenorii vor fi schimbați. Alte surse spun că se va renunța doar la Loredana Groza și la Adi Despot, cel care a participat doar la un sezon de Vocea României.

Antrenorii din ultimul sezon au fost Smiley, Adi Despot, Loredana Groza și Tudor Chirilă. Din juriul show-ului au mai făcut parte, în trecut, Horia Brenciu și Marius Moga.

Citește și: Câștigător Românii au talent 2018 – Emil Rengle a câștigat finala sezonului 8 al show-ului difuzat de Pro TV

Cine este Irina Rimes

Orginară din Republica Moldova, Irina Rimes (născută în august 1991) este o prezență relativ recentă în industria muzicală românescă.

Cu toate acestea ea a reușit să colaboreze cu mai mulți artiști români, la hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra, Killa Fonic – Bandana.

Irina Rimes a devenit cunoscută cu piesa sa, Visele, care a stat luni în șir în topurile muzicale românești.

Peste prut, Irina Rimes a devenit cunoscută după ce a participat în 2012 la show-ul Fabrica de staruri în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală

3 Comments

3 Comments

  1. anonim

    2018-06-02T14:25:27+03:00 at 14:25

    si acuma sincer de ce sa mai fie antrenor loredana groza! ca sasa nu a castigat niciodata! poate doar smiley si tudor chirila! ei da dar loredana groza! cand! a castigat ca eu nu imi amintesc!

  2. anonim

    2018-06-02T14:23:54+03:00 at 14:23

    vocea romaniei! ar vrea mai degraba sa faca ce se face si la celelalte concursuri vocea romaniei! adica schimbari de antrenor! nu stiu ce sa zic spun! irina rimes nu are experienta! deocamdata dar poate daca acumuleaza! cine stie! ajunge un antrenor de exceptie! irina rimes nu e totusi o necunoscuta! are aproape doi ani deja! ceva in genul lui dua lipa! care la fel tot doi ani are! bine are trei! de fapt!

  3. lia

    2018-06-02T13:01:05+03:00 at 13:01

    nu stiu ce o recomanda pe domnisoara Rimes dar avem compozitori mari Marius Teicu ,Horia Moculescu , Daminescu , Adi
    Stina …etc. si multi cintareti talentati = ati uitat de ei … ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top