Connect with us
Irinel Columbeanu, adevărul despre părerea tatălui Oanei Cojocaru despre relația lor!

Monden

Irinel Columbeanu, adevărul despre părerea tatălui Oanei Cojocaru despre relația lor!

Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru sunt unul din cele mai noi și controversate cupluri, care au reușit să atragă imediat atenția presei.

Tânără iubită a afaceristului are doar 21 de ani, între ei fiind o diferență de 40 de ani. Se pare însă că cei doi intragostiti nu au lăsat diferență de vârstă să stea în calea fericirii lor.

Irinel Columbeanu și-a format o întreagă reputație pe baza femeilor tinere cu care s-a cuplat de-a lungul timpului.

După două luni de relație, Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu par extrem de fericiți și îndrăgostiți. Ei se simt bine unul în compania celuilalt și nu lasă ceea ce spun gurile rele să îi afecteze.

Milionarul a dezvăluit pentru WOWBiz că între el și iubita lui sunt sentimente profunde de iubire și își fac planuri de viitor. Ei urmează să plece într-o vacanță împreună.

În presă au apărut informații conform cărora tatăl Oanei ar dezmoșteni-o pe fiica lui din cauza relației pe care o are cu Irinel, principalul motiv fiind diferență de vârstă de 40 de ani.

Citește și: Legătura neștiută dintre Monica Gabor și actuala iubită a lui Columbeanu, mai tânără cu 40 de ani decât omul de afaceri

Care este părerea mamei Oanei Cojocaru

Oana a spus însă că nu s-a pus problemă de așa ceva și că tatăl ei este de acord cu alegerea pe care ea a făcut-o. Inițial Columbeanu nu a comentat pe margine subiectului, însă a hotărât în sfârșit să spună adevărul legat de părerea pe care o au părinții tinerei.

”Este adevărat că au fost nişte probleme la început, tatăl ei nu a fost de acord iniţial, după care a spus că este decizia ei şi a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei.

În ceea ce priveşte relaţia şi mutatul nostru împreună, totul decurge firesc, nu vreau să forţăm nota. Ne gândim la vacanţă, însă nu am clarificat nimic până acum”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top