Connect with us
Iubita lui Bursucu este însărcinată: „Îmi doream foarte mult să devin tată”

TV

Iubita lui Bursucu este însărcinată: „Îmi doream foarte mult să devin tată”

Iubita lui Bursucu este însărcinată în 7 luni și peste numai două luni va aduce pe lume primul copil al cuplului. Prezentatorul de la Kanal D a făcut fericitul anunț în cadrul emisiunii Teo Show, pe care o moderează alături de Teo Trandafir.

Acesta a mărturisit că își dorea foarte mult să devină tată.

Citește și: Andreea Spătaru este însărcinată, pentru a doua oară! Când va naște

Bursucu și Andreea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani, iar peste două luni vor deveni părinți de fetiță.

Bursucu și iubita lui

„Îmi doream foarte mult sa devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcuta de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastica a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus:

Vezi că ai ceva pe masă. Eu am deschis cutia si am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deși îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng.

Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla”, a spus viitorul tătic la Kanal D.

Citește și: Betty Salam NU a vrut să rămână însărcinată: „A fost un șoc, nu sunt PREGĂTITĂ”

Bursucu a decis să arate și prima fotografie cu fetița sa.

Bursucu și iubita lui au mers la mare de 1 mai

„Am promis că luni dau bomba. Este momentul ca eu să spun adevarul. M-a prins presa și mai bine spun eu, să afli de la mine. Bursucu este tătic. O arăt în premieră. Ea este fetița mea. Iubire, te iubesc și îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou”, a spus Bursucu.

De 1 mai, Bursucu și Andreea au plecat împreună la mare, unde s-au distrat în unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top