Connect with us

TV

Iulian de la Exatlon a dat cărțile pe față! Cum se înțelege cu Alin Andronic, după finală: „Sunt făcut parșiv…”

Iulian Pîtea a decis să spună tot adevărul despre finala Exatlon România Sezonul 2 şi să spună și care este relaţia lui cu Alin Andronic în acest moment, cel care a pierdut în fața lui Beatrice Olaru.

Fostul concurent care a ajuns până în semifinală a decis să dea cărțile pe față, după ce mai mulți fani ai emisiunii l-au acuzat că i-a întors spatele lui Alin Andronic în timpul confruntării cu Beatrice Olaru.

„Între mine şi Alin, relaţia a fost una excelentă tot timpul. În momentul în care s-a accidentat, atmosfera în echipă a avut de suferit în general.

El a preferat să stea singur mai mult. Am preferat să-l las să se regăsească, să-şi revină psihic şi fizic, aşa am considerat în momentul ăla că este mai bine. Ulterior am discutat despre asta şi cred că a înţeles demersul meu. Am primit acum mesaje în care sunt făcut parşiv, pentru că i-am întors spatele lui Alin în finală.

Citește și: Alin Andronic a spus de ce a abandonat Marea Finală Exatlon. Adevărul a ieșit la iveală

În realitate, am fost de partea lui Betty pentru că în acel moment toată lumea credea că ea nu are nici o şansă. De exemplu, dacă ar fi fost o finală între Alin şi Ana Otvoş, aş fi încercat să-l ajut pe Alin, aş fi fost de partea lui 100%, pentru că am fi vorbit de un meci echilibrat. Lui Betty nimeni nu-i dădea şanse cu Alin.

Am încercat să le dau sfaturi amândurora în timpul finalei. Betty a fost foarte receptivă, cel puţin la al doilea traseu pe care-l cunoşteam bine şi am putut s-o învăţ câteva trick-uri. La Alin a trebuit să insist, însă el nu a acceptat ajutorul meu. I-am respectat decizia.

Iulian a decis să spună și cum se înțelege acum cu Alin, care a ajuns să locuiască în Germania, alături de familia lui.

„Relaţia mea cu Alin este în acest moment una bună, am vorbit cu el şi după ce am ajuns acasă. Avem câteva ore vorbite la telefon, m-a invitat în Germania”, a dezvăluit Iulian pentru wowbiz.ro.

2 Comments

2 Comments

  1. Mihaela c

    2019-01-11T20:25:12+02:00 at 20:25

    Ma bucura foarte mult admiratia pe care o au cei care au urmarit Exatlon Romania, fata de omul si sportivul Alin Andronic. Asa cum s-au exprimat si altii, in comentariile lor, consider ca, desi nu a castigat trofeul aflat in joc, el a castigat inimile multor oameni. Amintirea caracterului sau frumos ne va insoti, cu siguranta, si in sezonul 100.

  2. MARINELA

    2018-12-18T16:44:05+02:00 at 16:44

    V-AM INDRAGIT PE AMANDOI TOATA PERIOADA EXATLONULUI, PANA LA ACCIDENTAREA LUI ALIN, CAND S- VAZUT BUCURIA PE FATA TA . DA, ESTI UN MARE PARSIV !!!!!!!!!!!?(am scris cu litere mari cat parsivenia ta ,dumnezeu nu doarme!}

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top