Connect with us
Johnny Depp de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijorați

Externe

Johnny Depp de nerecunoscut! Fanii sunt îngrijorați

Cunoscutul actor şi muzician american Johnny Depp, care în prezent se află într-un turneu cu trupa sa de rock The Hollywood Vampires, a concertat recent în Rusia, unde numeroşi fani s-au fotografiat cu el, iar imaginile cu el nu au făcut decât să îi alarmeze pe aceștia, actorul având un aspect bolnăvicios, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

În imaginile făcute la hotelul Four Seasons din Sankt Petersburg, unde a susţinut un recital la 30 mai, Johnny Depp este de nerecunoscut: foarte slab, palid şi cu capul ras, deşi sub fes se ascunde probabil creasta punk pe care actorul a afişat-o în concertul din acest oraş rus, după cum se poate vedea din înregistrarea spectacolului.

Fotografiile care îl arată pe Johnny Depp în acest hotel contrastează cu imaginile înregistrate la concertul pe care actorul l-a susţinut cu două zile înainte la Moscova şi unde aspectul său pare mai sănătos.

 

 

Unii au considerat că este vorba de o decădere a artistului, una dintre vedetele cel mai bine plătite de la Hoolywood şi care în prezent este ameninţat de faliment.

Ultimul episod care evidenţiază criza prin care trece actorul american este faptul că Johnny Depp s-a prezentat în stare de ebrietate la premiera ultimului său film „Crima din Orient Express”.

El a jucat un rol secundar în acest film, una dintre rarele producţii cinematografice la care a participat în ultimul timp, notează La Vanguardia.

Citește și: Johnny Depp a fost impresionat de romani. Mesaj inedit pentru fani

În ultimi doi ani, actorul s-a confruntat cu numeroase probleme. În 2016 s-a despărţit, cu scandal, de cea de-a doua soţie care l-a acuzat de violenţă. Anul trecut şi-a dat în judecată managerii pentru proasta administrare a banilor, iar de curând, doi foşti bodyguarzi l-au acuzat de rele tratamente şi neplata salariilor.

Johnny Depp are 54 de ani

Johnny Depp, al cărui nume adevărat e John Christopher Depp II, este actor, scenarist, regizor, producător și muzician american. El a divorțat de cea de-a doua soție, Amber Heard, în ianuarie 2017, la luni bune după ce a fost anunțată despărțirea.

Actriţa americană a depus actele de divorţ la sfârșitul lunii mai 2016 și l-a acuzat pe artist de violenţă domestică. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce actorul s-a despărţit de Vanessa Paradis. Prima soție a starului este make-up artistul Lori Anne Allison (m. 1983–1986).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top