Connect with us
A murit Karl Lagerfeld la 85 de ani - Designerul Chanel. DOLIU în lumea modei

Știri

Karl Lagerfeld a murit, cauza morții. Designerul avea 85 de ani

Karl Lagerfeld a murit astăzi, 19 februarie 2019. Designerul a fost găsit mort în casa sa conform Le Figaro. Cauza morții sale este încă necunoscută, dar presa internațională scrie ca acesta a murit după un infract.

În lumea modei circulau informații despre sănătatea subredă a celebrului designer Karl Lagerfeld. Acesta a fost spitalizat luni, conform BBC.

Viața lui Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld este unul dintre cei mai enigmatici si mai carismatici oameni din industria modei. In ciuda faptului ca semnatura sa se regaseste pe o multime de proiecte, de la design, arta, fotografie si costum, la carti si librarii, Lagerfeld ramane un mister complet pentru toti cei care-l cunosc. Numele lui, insa, e pe buzele tuturor.

Karl Otto Lagerfeldt s-a nascut intr-o zi de 10 septembrie in Hamburg, insa nimeni nu cunoaste cu exactitate anul nasterii sale, pe care designerul l-a trecut complet sub tacere. Unii spun ca ar fi 1938, in timp ce altii sustin ca ar fi vorba de 1933. Lagerfeld mentine misterul si asupra nationalitatii tatalui sau, despre care se presupune ca ar fi Rus, Suedez sau German.

Karl a fost un rasfatat al sortii, inca din copilarie. Provenind dintr-o familie instarita, el nu a simtit lipsurile majore provocate de cel de-al doilea Razboi Mondial. Lagerfeld a studiat la o scoala privata apoi mai tarziu la un liceu din Paris, acolo unde si-a indreptat atentia catre desen si istorie.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top