Connect with us
Kelemen Hunor, președintele UDMR, a declarat că Sevil Shhaideh, propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier este interesantă

Politic

Kelemen Hunor, despre nominalizarea lui Sevil Shhaideh: „Este o propunere interesantă”

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a declarat că Sevil Shhaideh, propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier este interesantă. Hunor a precizat că nu are elemente să spună că aceasta nu ar fi o persoană capabilă pentru această funcție.

“Este o propunere interesantă. Doamna Sevil Shhaideh a condus într-o perioadă Ministerul Dezvoltării şi cunoaşte destul de bine administraţia şi nu avem elemente ca să spunem că nu ar fi un om capabil pentru această funcţie”, a afirmat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: „Nu are un background doamna Sevil Shhaideh care să ne pună pe gânduri”

Președintele UDMR a precizat că propunerea lui Shhaideh nu este un impediment pentru semnarea unui protocol de coabitare cu PSD.

“Din acest punct de vedere,  e OK. Fiindcă nu are un background doamna Sevil care să ne pună pe gânduri. Acolo era o problemă în sensul dacă va veni cineva cu un background politic mai puţin confortabil pentru noi. În cazul ei, nu este vorba de aşa ceva”, a completat liderul UDMR.

PSD și UDM urmează să semneze un protocol de coabitare la ora 13.30.

Sevil Shhaideh este propunerea PSD pentru postul de premier.

Citește și: Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la conferința de presă de după consultările de la Cotroceni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top