Connect with us
Adrian Sârbu i-a transmis lui TEO un mesaj special de ziua ei

Știri

La mulți ani, TEO! Adrian Sârbu îi transmite vedetei un mesaj special

Adrian Sârbu i-a transmis lui Teo Trandafir un mesaj special de ziua ei.

„Teo, bucura-te de viata pentru ca te indrepti spre copilarie!

Exista un vers celebru pe care ni-l amintim cu totii atunci cand nu ne e bine si cand suntem intr-o cumpana a vietii: Let it be. Cel care povesteste se intoarce catre o persoana, Mother Mary, cu o intrebare si in cautarea unui sfat. Cand ma gandesc la Teo, ma gandesc la acest vers si o astept ca, la orice intrebare, sa imi raspunda: Let it be.

I-am pus multe intrebari care nu i-au placut. Cand intreb nu generez si placere prin intrebarile mele. Uneori esti obligat sa pui intrebari sau sa dai raspunsuri care nu iti fac placere. Teo, as vrea sa te intreb: La cine te gandesti in fiecare dimineata cand te trezesti?

Uneori acest sfat a fost un sfat pe care a trebuit sa i-l dau, poate era chiar o minciuna. Alteori era un adevar. Viata a impartit ca uneori acele vorbe sa fie adevar sau o minciuna care a sfarsit ca fiind un adevar: Ai incredere in tine!

Teo este o experienta din viata mea, in care un om la care am tinut sau tin foarte mult, uman si profesional, a parcurs o calatorie pe care mi-as fi dorit-o, dar pe care nu cred ca as fi avut puterea sa o traiesc sau sa o parcurg: calatoria dincolo de moarte si inapoi!”, a spus Adrian Sirbu.

„Stie la cine ma gandesc si stie ca fac asta de vreo 20 si ceva de ani. Mi-a spus: ‘Teo, nu mori tu ca spun astia!’. Daca nu lesin acum, nu stiu cand…”, a completat Teo Trandafir dupa ce au fost difuzate imaginile cu Adrian Sirbu.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top