Connect with us
„Las Fierbinți” se mută la Antena 1? Lovitura primită de Pro TV

TV

„Las Fierbinți” se mută la Antena 1? Lovitura primită de Pro TV

Las Fierbinți este cel mai popular serial românesc. A cucerit publicul încă din primul sezon, iar în prezent este difuzat marțea, miercurea și joia la Pro TV la celebra oră 20:30. Fiind o producție care n-a fost bătută niciodată în audiențe de principalele posturi concurente Pro TV, Antena 1 pregătește un serial copie cu vedetele Pro TV.

„Las Fierbinți de Antena 1”

Serialul „Las Fierbinți” revine cu cel de-al unsprezecelea sezon. Serialul va fi difuzat la Pro Tv de două ori pe săptămână.

Mai precis, conform PaginadeMedia.ro, toate vedetele din producția Altletico Textila, vor fii în noul serial produs de Antena 1 care se va filma în Bolintin și serialul se va numi „Mangalița”.

Surse apropiate postului de televiziune Antena 1, spun că „Mangalița” va fi o copie fidelă a serialulu Las Fierbinți de la Pro TV.

Iată care sunt actorii care vor face parte din noua producție:

Cine joacă în Magalița de la Antena 1:

  • Actorul Teo Corban (A fost sau n-a fost, Ai noștri) joacă în rolul principal: este primarul din Magalița.
  • Alex Bogdan (rolul unui polițist)
  • Angel Popescu (lucrează la primărie)
  • Andreea Bibiri
  • Alina Berzunțeanu
  • Ștefan Pavel
  • Pavel Bîrsan
  • Nicu Banea
  • Constantin Pușcașu

Mangalița – orășelul din serial – este, în realitatea, localitatea Bolintin. Acolo se desfășoară filmările, care au început de câteva săptămâni.

Serialul este regizat de George Dogaru, care a mai lucrat cu actorii din echipă. Dogaru a fost regizor la Mondenii, în formula de la Prima TV, dar și la Atletico Textila și la Ai noștri (producții difuzate de Pro TV).

Producător este Gabriel Popescu, care s-a ocupat de-a lungul timpului, printre altele, de o serie de filme românești și străine realizate la Buftea (Furia, Fire & Ice: Cronica Dragonilor, The Cave, Garcea și Oltenii etc.). A lucrat și la Markiza TV, în Slovacia, la câteva seriale.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, serialul va fi pe post, cel mai probabil, în această toamnă, scrie Paginademedia.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top