Connect with us
Laura Stoica, 13 ani de la s-a stins. O prietenă apropiată susține că artista a văzut că va da mâna cu Sfântul Petru

Monden

Laura Stoica, 13 ani duoă ce s-a stins. O prietenă apropiată susține că artista a văzut că va da mâna cu Sfântul Petru

Laura Stoica s-a stins din viață pe 9 martie 2006 și a lăsat în urmă multe regrete. Solista s-a ”grăbit” spre o altă scenă, iar multe mistere legate de moartea ei ne sunt deslușite abia astăzi.

La acea dată din luna martie, Laura Stoica a murit într-un accident rutier însărcinată fiind alături de iubitul ei, Cristian Mărgescu.

Laura Stoica: „Dacă mor, se vor îmbogăți toți impresarii mei”

Cu câteva zile înainte să moară, Laura parcă a presimțit totul. Dezvăluirea făcută de una dintre prietenele sale la televizor în anul 2010 pun într-o lumină misterioasă moartea ei.

„Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie și soțului meu: „Dacă mor se vor îmbogăți toți impresarii mei”.

Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?!”. Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sf. Petru și soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar așa s-a întâmplat, soțul mei îi căra sicriul”, erau dezvăluirile făcute în acea emisiune.

Mama Laurei Stoica a presimțit și ea că va muri?

„În ziua în care Laura a murit, ca niciodată, am început să citesc Biblia. Nu stiu de ce…Am vorbit cu Laura la telefon si m-a întrebat ce fac. I-am răspuns că citesc Biblia. Mi-a spus că e foarte interesant.

CITESTE SI: Geanina Manea, fosta iubită a lui Petru Mircea, vorbește despre copilul Mădălinei Manole

Petru Mircea, mesaj incredibil despre Șerban Georgescu

Acum, îmi dau seama că a fost un semn. Că Dumnezeu m-a îndemnat să citesc din Biblie ca să pot trece peste cel mai greu moment din viața mea”, a declarat în urmă cu ceva timp mama regretatei artiste.

Un alt lucru inedit care a ieșit la iveală despre ultimele clipe ale cântăreței este felul în care își imagina artista moartea. Într-o scrisoare înmânată unei prietene de-ale sale pe nume Cristina, Laura a spus cum și-ar dori să moară.

„N-am sa mor săracă și urată, bolnavă și singură. Iar tu, Cristina, tot așa!”, i-a scris printre rânduri interpreta melodiei „Un actor grăbit”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top