Connect with us
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce înseamnă dacă visezi pisici. Ce îți transmite subconștientul

Spiritualitate

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce înseamnă dacă visezi pisici. Ce îți transmite subconștientul

Multe persoane spun că visează adesea anumite animale sau lucruri din mediul lor, iar dimineața se gândesc cu multă îngrijorare la ceea ce au visat. Iată ce înseamnă dacă visezi pisici

Dacă unele lucruri din vis sunt bune și nu trebuie să te facă să îți faci griji, există și lucruri care încearcă să te avertizeze că anumite lucruri nu merg bine în viața ta.

Ce înseamnă când visezi pisici?

De cele mai multe ori subconștientul încearcă să îți transmită un mesaj. Pisicile sunt asociate adesea cu abilitatea de a vedea ceva ce este ascuns în preajma ta, iar asta se întâmplă pentru că, așa cum bine știi, felinele pot vedea noaptea. Așa că subconștientul își transmite să fii ceva mai atent la lucrurile care se întâmplă în jurul tău și la care probabil că nu ești foarte atent acum.

Fie că ești înșelat, bârfit sau cineva te iubește în secret, există câteva semnale care îți transmit acest lucru. Trebuie să fii foarte atent la ce fac și ce spun ceilalți, să descifrezi adevăratul înțeles.

Atunci când visezi că un copil ține în brațe o pisică, specialiștii în vise cred că urmează să se întâmple ceva important pentru tine în viitor. Dacă visezi că adopți o pisică, urmează să împărtășești cuiva ideile și gândurile tale. Poate că vrei să găsești un loc de muncă și vrei să le arăți tuturor cât de capabil ești.

Ce se întâmplă dacă visezi o pisică agresivă

Pe de altă parte, dacă visezi o pisică agresivă, asta înseamnă că o persoană din viața ta nu este de încredere și că te-a trădat, sau cel puțin urmează să o facă. Dacă visezi că te zgârie, înseamnă că urmează să te cerți cu o persoană de gen feminin. Acest lucru îți va aduce mult stres în viață, așa că trebuie să înveți să ai multă răbdare.

În schimb, dacă visezi că o pisică vorbește, acesta este un mesaj că trebuie să accepți niște lucruri legate de tine sau să încerci să schimbi ceva legat de job-ul tău. Dacă visezi o pisică care a dispărut în viața reală, acest lucru poate simboliza faptul că trebuie să-ți asculți inima și să-ți eliberezi emoțiile, cu riscul de a-i deranja pe ceilalți.

DICTIONAR DE VISE. Ce inseamna cand visezi aceste 12 simboluri

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top