Connect with us
Liviu Arteni a revenit în țară și rupe tăcerea după moartea Israelei. Cu ce avere a rămas, de fapt

Monden

Liviu Arteni a revenit în țară și rupe tăcerea după moartea Israelei. Cu ce avere a rămas, de fapt

Liviu Arteni a avut prima apariție televizată după moartea Israelei Vodovoz. Cel care a fost soțul fostei balerine a mărturisit cu ce avere a rămas și ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Israela.

Liviu Arteni a venit în platou la Antena Stars și a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre moartea Israelei.

“Am văzut întâmplător că a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toată lumea. Sunt omul care bat la ușa cuiva și nu mi se deschide, nu mai bat.

Așa a fost și cu ea. Au fost violențe, după am plecat și am luat autocarul. A preferat să se izoleze, vorbeam cu ea, apoi îmi închideam telefonul și nu mai comunicam.

„Sper să nu-i fi făcut rău că îmi închideam telefonul și nu mai vorbeam cu ea cu zilele. Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool și de felul meu că nu lucram. Eu am lucrat mult, eu la 12 ani eram sătul de muncă.

Între noi erau dialogurile astea mult prea tari la care preferam să nu mai zic nimic. Încă din 2016 începuseră să scârțăie lucrurile între noi.

Ziceam că o sun când îmi încărcam telefonul, dar stăteam așa două-trei zile ca să își mai revină. Începuse să fie dură relația, ajunsese la cuțit”  , a mărturisit Liviu Arteni la “Agenția Vip”

El a vorbit și despre averea cu care a rămas după moartea Israelei Vodovoz.

“Am patru terenuri la Călărași. E teren agricol, e ieftin.) Eu n-am vrut, am zis că sunt tânăr, nu țineam morțiș să mi le dea. În momentul de față, am spus că îmi plac animalele, aș vrea să am o fermă. Țin mult la asta.” , a spus Liviu Arteni.

Liviu Arteni s-a întors în ţară, aşa cum a şi spus când a aflat că Israela Vodovoz a murit. Acesta plecase din căminul conjugal în mai 2016, iar câteva luni mai târziu s-au văzut în faţa unui mediator pentru a divorţa.

Israela a fost găsită fără suflare în propria locuință la începutul lunii martie.

Citește și: Liviu a luat decizia la care nimeni nu se aștepta! Ce vrea să facă în țară după moartea Israelei

Citește și: Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu, înainte ca aceasta să moară. Avocata femeii a făcut lumină: “În cursul anului 2017…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top