Connect with us
Liviu Dragnea a venit la CEx cu două valize! Ce conțin acestea

Politic

Liviu Dragnea a venit la CEx cu două valize! Ce conțin acestea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD cu două valize în care, după cum a spus Dragnea, sunt ”gogoşi de la Rise Project”, precum şi ”documente care încă nu au ajuns la DNA”.

„Am întârziat puţin, pentru că am venit cu două valize. Prima este cu gogoşi de la Rise Project, pe care le lăsăm aici. A doua valiză – ştiţi că sunt din Teleorman, am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA”, a declarat Dragnea la Parlament, care a enumerat mai multe „dosare” care vizează printre altele „achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen”.

Citește și: Surpriză de proporții în dosarul lui Liviu Dragnea! Ce a aflat înainte de CExN

„Nu mă interesează golăniile făcute de de unii procurori cu preşedintele României”, a completat preşedintele PSD.

Noi dezvăluiri din fieful lui Liviu Dragnea şi din sânul controversatei Tel Drum. Jurnaliştii de la RISE Project vor publica mai multe materiale compromiţătoare, seria fiind denumită Teleormanleaks.

Jurnaliştii de la RISE Project anunţă că au intrat în posesia unei valize pline cu informaţii despre Liviu Dragnea şi compania Tel Drum, lucruri care nu au ajuns încă la DNA.

„O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui. Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top