Connect with us
Liviu Dragnea acuză infiltrarea unor "provocatori profesioniști" la evenimentele de 1 decembrie, cu scopul de a culpabiliza PSD.

Politic

Liviu Dragnea: Se încearcă atribuirea PSD a unor altercații de 1 decembrie

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că partidul său nu va organiza nicio formă de protest sau manifestare negativă de 1 decembrie.

Liderul social-democrat susține însă că are informații conform cărora ”se încearcă atribuirea PSD a unor altercaţii prin infiltrarea, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionişti, cu scopul de a culpabiliza PSD şi de a crea emoţie favorabilă celorlalte forţe politice”.

El a atras atenția Poliției, Jandarmeriei, SPP-ului și Brigăzii Antitero să acționeze profesionist și în interesul cetățenilor de Ziua Națională.

Citește și: Program 1 Decembrie: Cum se va desfășura Ziua Națională a României

”În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile”, susţine Liviu Dragnea, într-un comunicat.

Liviu Dragnea: PSD dorește ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român

El îi asigură pe toţi românii că ”PSD este un partid care respectă istoria poporului nostru, valorile tradiţionale şi care doreşte ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună, liberă şi prosperă”.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta să nu invite la parada de 1 Decembrie, şi nici la recepţia oficială găzduită la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme în justiţie, cum ar fi liderul PSD Liviu Dragnea şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit unor surse social-democrate, liderii partidului, cel mai probabil în frunte cu Liviu Dragnea, vor veni la paradă şi vor asista la ceremonii din mulţime, cât mai aproape de zona oficială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top