Connect with us

Externe

LONDRA: Grădina zoologică este închisă în acest weekend din cauza unu incendiu

Grădina zoologică din Londra a fost închisă, sâmbătă, după ce un incendiu a acaparat o cafenea și un magazin din apropierea unui zone în care erau ținute animalele, însă autoritățile nu au informații dacă cineva a fost rănit, relatează site-ul agenției de știri Dpa.

Zece mașini de intervenție și 72 de pompieri și ofițeri au fost chemați, sâmbătă dimineața, în jurul orei locale 06.00 (ora României, 08.00 dimineața), pentru a ajuta la stingerea focului, care a putut fi controlat abia după trei ore, a informat Brigada de Pompieri londoneză.

Personalul grădinei zoologice au început să mute, de urgență, animalele într-un loc unde ar fi putut fi în siguranță, iar câțiva angajați au fost transportați la spital deoarece inhalaseră fum, a arătat un comunicat de presă.

„Incendiul a afectat, în principiu, cafeneaua și magazinul. O parte din zona cu animale a fost afectată, însă în acest stadiu nu știm dacă vreun animal a fost afectat de incident”, a declarat directorul Brigăzii de Pompieri, Clive Robinson.

Cauza incendiului este investigată de poliție, iar grădina zoologică va fi închisă în weekend.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top