Connect with us

Românii au talent

Lorelai Moşneguţu a câștigat Românii au talent

Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni, a câştigat finala emisiunii-concurs ”Românii au talent”, care s-a desfăşurat vineri seară, şi un premiu de 120.000 de euro.

Îmbrăţişată de ocupanţii locului al doilea – grupul OK World Wide, Lorelai Moşneguţu a fost felicitată şi de Mihaela Rădulescu, membră a juriului.13 Lucruri pe care nu le știai despre Lorelai Moșneguțu

Pe locul al treilea în finala show-ului difuzat de Pro TV s-a clasat, în urma votului publicului, Fang Shuang.

Lorelai Moşneguţu a fost abandonată la naştere, iar la vârsta de 2 luni a fost luată în plasament, apoi adoptată de Veronica Pârvulescu, asistent maternal. A început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoala Populară de Arte. Într-un an a obţinut 37 trofee şi 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci şi pentru teatru şi creaţii literare. Cursurile de orgă le-a început în urmă cu trei ani, iar la şcoală este olimpică la Biologie şi Geografie.

La cea de a patra ediţie „Românii au talent“, Lorelai Moşneguţu a cântat la orgă folosindu-şi degetele de la picioare, dar şi cu vocea, melodia ”A million stars“ a Luminiţei Anghel. Adolescenta fără mâini a cucerit juriul şi publicului din primele clipe, ea fiind aplaudată şi încurajată de la început până la final.

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile”, a declarat Mihaela Radulescu, juratul care a apăsat „golden buzz”-ul şi a trimis-o pe Lorelai direct în finală.

În finală, ea a pictat folosindu-şi degetele de la picioare în timp ce a interpretat melodia ”Rise Like a Phoenix” care i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului.

În finala de vineri, Eduard Antal a câştigat premiului de originalitate şi un cec de 10.000 de euro.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Romanii au talent” s-a încheiat cu o ediţie în care au fost prezentate momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox şi chinese pool. Un moment special a fost prezentat de coregraful Gigi Căciuleanu.

Finala emisiunii-concurs ”Românii au talent” a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public

Finala emisiunii-concurs ”Românii au talent” a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, vineri seară, fiind urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9,5 puncte de rating şi 35,9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3,2 puncte de rating şi 12,2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul ”Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.55, peste 2,4 milioane de români urmăreau emisiunea.

În finala celui de-al şaptelea sezon, Valentin Luca, finalist în primul sezon al show-ului, Damian Drăghici şi maestrul Gigi Căciuleanu au urcat pe scenă şi au prezentat momente speciale de flair bartending, muzică şi dans contemporan.

Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni, a câştigat finala emisiunii-concurs ”Românii au talent” şi un premiu de 120.000 de euro.

Pe locul al doilea, în urma votului publicului, s-a clasat grupul OK World Wide, iar pe poziţia a treia, cântăreţul Fang Shuang.

Eduard Antal a câştigat premiului pentru originalitate şi un cec de 10.000 de euro.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Romanii au talent” s-a încheiat cu o ediţie în care au fost prezentate momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox şi chinese pool.

FOTO: Pro TV

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top