Connect with us
LOTO. Se inchid mai multe serii de loz. Este ultima sansă sa intrati in posesia castigurilor

Economic

LOTO. Se închid mai multe serii de loz. Este ultima șansă să intrați în posesia câștigurilor

Loteria română a anunțat că va închide mai multe serii de loz de la sfârșitul lunii august. Data limită pentru a vă revendica banii câștigați dacă aveți biletele norocoase este 26 octombrie.

LOTO. Se închid mai multe serii de loz. Este ultima șansă să intrați în posesia câștigurilor

„Informam participantii ca se declara finalizata, incepand cu data 27.08.2019, vanzarea urmatoarelor serii de loz: „Lozul Mirilor”-MIR4, „Super 77777”-38, „(i)Vacanta”-LV3, „Lozul Anului Nou”-AN1.

Citește și: Rezultate loto 6 din 49. Ce numere au fost extrase pe 25 august 2019

In conformitate cu prevederile <<Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto traditionale cu pretrageri pur aleatorii de numere si/sau simboluri, respectiv jocul de noroc LOZ INSTANT>>, incepand cu data de 26.10.2019, lozurile castigatoare care fac parte din seriile de mai sus, nu vor mai putea fi achitate, seriile fiind inchise”, se specifică pe site-ul oficial al Loteriei Române.

Este bine de știut că la extragerile din data de 29 august puteți încasa un câștig senzațional. Este report la Joker de peste 3,12 MILIOANE DE EURO.

Report urias la Joker. sursa foto: loto.ro

Report urias la Joker. sursa foto: loto.ro

La tragerea Joker de duminică, 25 august, la categoria a II-a s-au înregistrat două câștiguri a câte 41.074,04 lei. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la agentia 10-072 din județul Buzău.  Pe langa premiul de categoria a II-a, posesorul biletului norocos a obtinut și un câștig de categoria a IV-a și două câștiguri de categoria a VI-a, în total 41.454,32 lei.

Cel de-al doilea bilet norocos a fost jucat la agenția 73-066 din sector 3, București și a fost completat cu două variante la Joker și o varianta la Noroc Plus. Pe lângă premiul de categoria a II-a, posesorul biletului norocos a mai obtțnut și un câștig de categoria a VI-a, în total 41.104,62 lei.

Următoarea extragere loto are loc mâine, 29 august 2019 la ora 18:15 și va fi difuzată în direct la România TV.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top